2777
2789

من خیلی از خواب هایی ک دیدم تو بیداری برام تعبیر شدن 

مرگ یکی از اعضای خانوادام و خیلی از اتفاقای دیگه

به نظرم خیلی عجیب و جالب میتونه باشه اینکه تو تویه خواب یه چیزی میبینی و بعد تو زندگیت همون اتفاق میفته بیشتر موقع هااا

شما اعتقاد دارین ؟؟

جان من است او❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار خوابم تعبیر شده خواب دیدم ی نفر ماشینمونو دزدیده بعد ک بیدار شدم گفتم ی خوابه دیگ بیخیالش رفتم پیش مامانم صبونه بخورم گفتم مامان خواب دیدم این اتفاق افتاده گفت اره واقعا دزدیدن الان هم بابا رفته کلانتری

ببخشید ک به اقای وقیح توهین کردیم مارو انداختین بیرون واقعا شرمنده😏😒😡

مثلا اینکه کسی تو خواب به ادم ابراز علاقه کنه دلیلش بر این میتونه باشه که اون شخص دوست داره ؟؟😐

واقعا خواب ها واقعی ان من ی شخصی تو فامیل بود ک مدام تو خواب میدیدم ک اصلااا محلم نمیذاره و سرد سرده رفتارش حالا چند وقت پیش که دیدمش دقیقا همونجوری رفتار کرد اصن خشکم زد 

جان من است او❤

بعضی از خوابها مخصوصا اونایی که دم صبح میبینی صادق هستند..من معمولا خوابهای مشخصی نمیبینم ولی حال روحیم خیلی توی خوابام اثر داره وقتی کلافه م همه ش خوابهای پریشون میبینم

خدایا راضیم به رضای تو

من زیاد خوابهام صادقه نیست

اما خیلی وقت پیش خواب دیدم منو شوهرم یجا بودیم بعد یدفعه کلی مار رو زمین پخش شدند و بطرف ما میومدند اما کاری با ما نداشتند.بعد یدفعه یه عقرب یا رتیل تمیدونم از بالا افتاد رو کفش شوهرم.بهش گفتم اهسته پاتو در بیار.پاش اسیبی ندید اما کفششو از دست داد چون عقربه روش بود.

یکماه بعد تصادف کرد با نیسانش خودش طوریش نشد اما ماشینش داغون شد.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!