2777
2789

ما میخوایم دیوار خونه رو کاغذ دیواری کنیم.

شوهرم میگه راهروی ورودی را کاغذ دیواری گل دار بزنیم(رنگ گلها قرمز و نارنجی و آبی هست).بعد سمت چپ با یه عقب رفتگی دیوار متصل به سرویس و حمومه میگه اون هم گل دار بزنیم.سمت راست هم که پشت تلویزیون میشه یه طرح گلدار دیگه بزنیم که گل هاش کوچیکتر و کمرنگ تره.

حالا سوالم اینه سه طرح کاغذ دیواری اون هم طرح گل دلقک بازی و مسخره بازی نمیشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره از یه طرح استفاده کنی تا خونه شلوغ به نظر نرسه ترکیب رنگ و کاغذ 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

هر چی ساده تر بهتره

من باشم میگم گل های کاغذ دیواری سفید یا نباتی باشه

رنگ و وارنگ و قرمز و آبی و نارنجی ... به مرور دل را میزنه و خونه را هم کوچکتر نشون میده

دلبازی خونه را میگیره

من که میگم رنگ و روغن وسلام

حالا کاغذ دیواری هم باشه گل های داخلش نگر بسیار کم رنگ و محو داشته باشن

این تجربه من هست از دیدن منزل دوستان و آشنایان

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

نه عزیزم طرح های مختلف مسخره نمیشه البته از سه نوع بیشتر نشه ، شوهر من کارش کاغذ دیواریه هم فروش کاغذ داره هم نصب پشت تلویزیون رو اکثرا یه کاغذ تیره خاص و شیک میزنن بقیه جاها روکاغذ  روشن ...برای راهرو ورودی اکثرا راه راهی میزنن کاغذ های راه راهی بسیار شیک ، شما خونتون تهرانه؟

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
نه عزیزم طرح های مختلف مسخره نمیشه البته از سه نوع بیشتر نشه ، شوهر من کارش کاغذ دیواریه هم فروش کاغ ...

خونه اقوام یکیشون از این کاغذ دیواری های راه راهی سه بعدی زده داخل یه راهرو کوچک... 

من میبینم چشمم قیلی ویلی میره.....

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

برای اینکه دلت رو نزنه از گل گلی و شلوغ پرهیز کن شوهرم میگه چیز ساده و شیک و گل های محو همیشه رو بورسه 

کاغذ پذیرایی ساده روشن یا روشن گلدار

برای پشت تلویزیون پوستر شیک یا کاغذ تیره باحال

برای اتاق خواب طرح گل محو و صورتی یا یاسی

برای راهرو راه راهی ساده 

نه عزیزم طرح های مختلف مسخره نمیشه البته از سه نوع بیشتر نشه ، شوهر من کارش کاغذ دیواریه هم فروش کاغ ...

نه من شهرستانم.

این راه راهی ها که می بینم یاد زیرشلواری راه راه مردای ایرونی میوفتم ناخودآگاه.

الان به نظرتون این سه قسمت دیوار پشت تلویزیون،دیوار متصل به سرویسها و ورودی رو چه طرح و رنگی بزنیم؟

خونه اقوام یکیشون از این کاغذ دیواری های راه راهی سه بعدی زده داخل یه راهرو کوچک...  من میبینم ...

سه بعدی نباید به خونه بزنن برای مغازه خوبه 😅😅😅

برای اینکه دلت رو نزنه از گل گلی و شلوغ پرهیز کن شوهرم میگه چیز ساده و شیک و گل های محو همیشه رو بور ...

پوستر چه طرحی بزنیم؟البته دیوار طویلی  هست.یه جوریه معماریش.میشه دیوارهای طویل هم پوستر زد؟

نه من شهرستانم. این راه راهی ها که می بینم یاد زیرشلواری راه راه مردای ایرونی میوفتم ناخودآگاه. ال ...

راه راهی که به شما کاغذشو نشون دادن جالب نیس ، من خوشگلاشو دیدم راه راهی باعث میشه سقف هم بلند تر دیده بشه

برای پشت تلویزیون یه کاغذ تیره خوشگل با گل های محو یا طرح های خوشگل انتخاب کن تیره تر از کل پذیرایی باشه کاغذش

برای دیوارمتصل به دستشویی اخه باید از عکس ببینم ، اگه خیلی به دستشویی ربط داره عین راهرو کاغذ ساده بزنید اگه نه از کاغذ پذیرایی بهش بزنید 

برای پذیرایی هم همیشه کاغذ روشن بزن که خونه بزرگتر و دلباز تر به نظر میرسه حالا طرح روش سلیقه خودت باشه ولی شلوغ نباشه خلوت بهتره 

اگر مشاوره یا کاغذ ارزون تر خواستی میگم شوهرم میتونه براتون انتخاب کنید با پیک بفرسته شهرستانتون😊