سلام صبح بخیر .همین الان برو جلو شیر آب آب رو باز کن خواب رو تعریف کن و بگو آب روان ببرش ....هیچ اتفاقی نمی افته ..... دیگه فراموشش کن ..... خدا سلامتی بده خانم مومنه ای گه یادم داد ...واقعا تاثیر داشت و از اون به بعد راحت شدم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
کل شب و تو جام غلت زدم دوساعت خوابیدم همش خوابم برده بود ک این خواب بدو دیدم😔😔😔 گریه م ...
خیالت راحت گل دختر برو کنار آب بگو ...تموم شد و رفت شیطونم لعنت کن ...گریه چرا خدا روز گریه رو نیاره ...عزیز دلم ....اشکات رو پاک کن ...مثل همیشه به زندگیت برس ...خواب صبح خواب شیطانیه ....بهش محل نده
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عزيزم خواب بوده خيلي از خواب ها صحت نداره شنيدم خواب خوب را نبايد گفت كه انشاالله تعبير بشه خواب بد م صدقه بده رفع بلا ميشه اروم باش خشكل خانم تازه بعضي از خوابهاي بد تعابير خوبي داره
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
خوابت بر اثر دلواپسی زمان حالت بوده، ربطی به آینده نداره.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
ممنون عزیزدلم😭همونکارو کردم... به زور به اب گفتم خیلی سخت بود😭از صدام بیدار شدن همه
تموم شد ورفت ...دیگه بهش فکر نکن ...و منتظر یه روز خوب با اتفاقهای خوب باش
ممنون مهربون خانوم آرومم کردید با حرفاتون..😔 یادتون موند دعا کنین خوب بشه شفا بگیره که ...
حتما گل دخترم دلت به اون بالا باشه تمومه منم دعا می کنم امروز روز دحوالارضه حتما دعا مستجاب می شه