مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا دخترخالم این اتفاق افتاد، چون آب نخورده بود تصاویر محو بود یا شایدم دستگاشون خوب نبوده. طرف هم گفته بود باید مثانه ت خالی باشه!!!! رفت یجای دیگه اینبار با مثانه پر رفت و نشون دادش
به من گفت که دو لیوان آب بخور رفتم بهم گفت خیلی شکم داری نمیتونم ببینم هم nb دیده نشد و هم مثانه گفت ...
دو لیوان آب خیلی کمه برای شما که چربی شکمی داری، من اصلا چربی ندارم اما ۱ لیتر آب( از یک ساعت قبلش) گفت باید بخوری، که میشه ۴ لیوان. بنظر من یا دستگاشون خوب نیست یا آب کم خوردین، داره بهونه درمیاره. دخترخاله منم جای معتبر رفته بود مثلا، نگران نباش