2777
2789

میرفتی یجادیگه سنو میکردن 

چرا دیده نشده🤔

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من شنیدم ان تی تا3.5 میل طبیعیه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا دخترخالم این اتفاق افتاد، چون آب نخورده بود تصاویر محو بود یا شایدم دستگاشون خوب نبوده. طرف هم گفته بود باید مثانه ت خالی باشه!!!! رفت یجای دیگه اینبار با مثانه پر رفت و نشون دادش

برا دخترخالم این اتفاق افتاد، چون آب نخورده بود تصاویر محو بود یا شایدم دستگاشون خوب نبوده. طرف هم گ ...

به من گفت که دو لیوان آب بخور رفتم بهم گفت خیلی شکم داری نمیتونم ببینم هم nb دیده نشد و هم مثانه گفت که قابل رؤیت نیست 

به من گفت که دو لیوان آب بخور رفتم بهم گفت خیلی شکم داری نمیتونم ببینم هم nb دیده نشد و هم مثانه گفت ...

دو لیوان آب خیلی کمه برای شما که چربی شکمی داری، من اصلا چربی ندارم اما ۱ لیتر آب( از یک ساعت قبلش) گفت باید بخوری، که میشه ۴ لیوان. بنظر من یا دستگاشون خوب نیست یا آب کم خوردین، داره بهونه درمیاره. دخترخاله منم جای معتبر رفته بود مثلا، نگران نباش