2821
2789
عنوان

کادو چی بدم

229 بازدید | 21 پست

خانمها من یک برادر دارم که نزدیک عقدش هست. زمان عقد من در سال ۹۳داداشم شاغل نبود سر عقد يه نیم سکه به داماد داد.الان عقدش و عروسیش هست با توجه به قیمت سکه و با توجه به اینکه من خواهر شوهر بزرگه هستم و شاغلم بنظرتون سر عقد چی به عروس و داماد بدم؟ آخه سکه الان ۴تومن توانم نیست دوتا. شوهرم چی بده؟ سر عروسی شون موقع رقص چی بدیم چند بدیم؟ ایده دارید؟  ضمنا ما تبریزی هستیم کادو سر عقد هم اصولا سکه ميديم. ولی سکه زمان عقد من ۹۰۰بود الان ۴میلیونه چکار کنم؟  ضمنا برای پاگشا شون چی بدیم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دو تا ربع بگيرين خب عزيزم

منم تبريزم

ديگه الان سكه تمام نميشه خريد

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقعي ام كه ميرقصن ميتوني پول بدي بهشون

يا يه ساعت نقره دست عروس كني

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

خب طلا بدید سر عقدشون

پاگشا هم پول بدید

موقع رقصم نفری ۵۰ بدید😁🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

هرجور جساب ميكنم ميبينم خيلي بايد بدين

من كادوهاي برادرامو نگهداشتم موقع ازدواجشون به خودشون ميدم اونام سكه دادن ديكه برام فرقي نداره اون زمان سكه چند بوذ و الان چقدره

عزیزم همه الان میدونن سکه گرونه دوتا پارسیان بگیر هم قیمت بده دوتاشون ،واسه موقع رقص پول نو رو بده گلفروشی دور گل رز بپیچه و بعد دورش طلق بپیچه دوتا درست کن بده عروس و داماد ،واسه پاگشا هم قاب نقره بخر 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

سر عقد یه ربع سکه یا نیم 

موقع شاباش تراول یا صدتومنی یا پنجاهی 

ما آخر عروسی هدیه پول میدیم که اگه ربع سکه دادی۲۰۰ هم کادو بده پاگشا هم ۱۰۰ بده 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

ولی خداییش خیلی زیاد میشه. من الان برادرم ازدواج کنه عقد دویست میدم. عروسی یه تومان. پاگشام ۲۰۰. شاباشم نفری ۵۰😋😋

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

وقت شاباش دادن ی دستبندایی هست ک سنگاش اصله وسطش هم ی فلز آب طلا کاری شده اس ک بسته ب وزنش قیمتشه...من دخترعمم اونو دستم کرد...رفتیم قیمت کردیم بعدش ۶۰ تومن بود....موقع کادو هم بهم ی گل آب طلا کاریا داد ۲۰۰ تومن بود....اینا ماله پارساله.....شمامیتونی پول تو شبیه دسته گل بدی گل فروشیا برات تزیین کنن یکی بدی داداشت یکی بدی عروس....بعد هم ی پولایی اومده شبیه دلار یا یورو هست آب طلاگاریه اونم قشنگه...همه اینا قاب هم داره خیلی شیک هستن و جدید....

اون سرکار نبوده و سکه داده دیگه فرقی نداره قیمتا رفته بالا شمام باید سکه بدید منتها چرا خودت و شوهرتو جدا حساب میکنی یه دونه سکه از طرف دوتاتون بدین به عروس 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز