خانمها من یک برادر دارم که نزدیک عقدش هست. زمان عقد من در سال ۹۳داداشم شاغل نبود سر عقد يه نیم سکه به داماد داد.الان عقدش و عروسیش هست با توجه به قیمت سکه و با توجه به اینکه من خواهر شوهر بزرگه هستم و شاغلم بنظرتون سر عقد چی به عروس و داماد بدم؟ آخه سکه الان ۴تومن توانم نیست دوتا. شوهرم چی بده؟ سر عروسی شون موقع رقص چی بدیم چند بدیم؟ ایده دارید؟ ضمنا ما تبریزی هستیم کادو سر عقد هم اصولا سکه ميديم. ولی سکه زمان عقد من ۹۰۰بود الان ۴میلیونه چکار کنم؟ ضمنا برای پاگشا شون چی بدیم
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم همه الان میدونن سکه گرونه دوتا پارسیان بگیر هم قیمت بده دوتاشون ،واسه موقع رقص پول نو رو بده گلفروشی دور گل رز بپیچه و بعد دورش طلق بپیچه دوتا درست کن بده عروس و داماد ،واسه پاگشا هم قاب نقره بخر
هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
وقت شاباش دادن ی دستبندایی هست ک سنگاش اصله وسطش هم ی فلز آب طلا کاری شده اس ک بسته ب وزنش قیمتشه...من دخترعمم اونو دستم کرد...رفتیم قیمت کردیم بعدش ۶۰ تومن بود....موقع کادو هم بهم ی گل آب طلا کاریا داد ۲۰۰ تومن بود....اینا ماله پارساله.....شمامیتونی پول تو شبیه دسته گل بدی گل فروشیا برات تزیین کنن یکی بدی داداشت یکی بدی عروس....بعد هم ی پولایی اومده شبیه دلار یا یورو هست آب طلاگاریه اونم قشنگه...همه اینا قاب هم داره خیلی شیک هستن و جدید....
اون سرکار نبوده و سکه داده دیگه فرقی نداره قیمتا رفته بالا شمام باید سکه بدید منتها چرا خودت و شوهرتو جدا حساب میکنی یه دونه سکه از طرف دوتاتون بدین به عروس
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم