2789
عنوان

کادو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ميگم که بنظرتون آیا بده که یک میلیون تراول به شگل گل بزرگ درست کنم سر عقد یک میلیون بدم به عروس یک میلیون بدم به داماد هم اسمش بزرگه یک میلیون هم قيمتش کمتر از نیم سکه هست به ما هم فشار نمياد یا نفری پونصد بدم. پاگشا هم ۲۰۰تومن عروس ۲۰۰ داماد یا پارسیان. عروسی هم عروس ۲۰۰

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ميگم که بنظرتون آیا بده که یک میلیون تراول به شگل گل بزرگ درست کنم سر عقد یک میلیون بدم به عروس یک م ...

خیلی پول پولی نمیشه؟حداقل یکیشو ازاون نظرایی ک دادیم انجام بده یادگاری توخونش بمونه

خیلی پول پولی نمیشه؟حداقل یکیشو ازاون نظرایی ک دادیم انجام بده یادگاری توخونش بمونه

آخه مطمئنم الان عروس ها ميبرن میفروشند عوض میکنند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ميگم که بنظرتون آیا بده که یک میلیون تراول به شگل گل بزرگ درست کنم سر عقد یک میلیون بدم به عروس یک م ...

من شخصا یادگاری رو بیشترازپول دوست دارم....حتی عمه و عموم هم سکه برام خریده بودن ب عمم ک راحت تر بودم گفتم برام طلا بخرباهم رفتیم سکه رو دادیم طلاگرفتیم عمم هم ب عموم گفت اونم همینکارو کرد....خیلی بهتر بود....الان دارمشون...ولی هرکی پول و سکه داد همون موقع ب باد رفت 

آخه مطمئنم الان عروس ها ميبرن میفروشند عوض میکنند 

قابو گل و اینارو ک نمیکنن....تازه گل خیلی هم شیکه...ی بار طلافروشی بودم خانومه اومد ۴تاشو خرید برای عروسش...

ی دونه ازاین گلابخر دورش با دلار ک الان گرونه😁 یا تراول یا هرچی بده تزیین کنن و بهش بدخ