رمانهایی که میپسندم تو ی پوشه تو گوشیم نگه میدارم تقریبا دویستا هستن😍
منم یه دفتر داشتم یه زمانی مال 3-4سال پیس حدود 400تا رمانی ک تا اون موقع خونده بودم نوشته بودم
دیگه دفتره گم شد
بعدشم اون موقع کتاب میخوندم الان همش با گوشی
😍😍😍این همه رمان خوندی
من او
رضا امیر خانی رو هم بخون
😢فوق العادس
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
بچه ها به شدتتتتتت توصیه میکنم رمان یادم تورا فراموش و رمان شاه شطرنج رو بخونید از نظر من فوق العاده بودن
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
اونایی که عابر بی سایرو نخوندید بهتون قول میدم اولینو اخرین رمانی باشه که از وقت گذاشتن پاش نهااایت ...
پس من او
رو هم بخون
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
نه اما فکر نمیکنم اصلا مثل اون پیدا شه من خودم وگرنه دنبالشم😍😍😍من از اون دسته هام که امروز رمان میخونم فردا اسمش یادم میره خیلی هم میخونما اما از بس قشنگ و جذاب بود اسمش همیشه گوشه ذهنمه به همه توصیه میکنم
او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....