2777
2789
ناموسا؟!!!! چقدر طول کشید؟رژیم غذاییم داشتی؟؟؟با چه دستگاهایی بیشتر کار میکردی؟؟

اونایی که مربی میگفت😓

چند ماه کلا برنج نخوردم

غذا های دیگه هم پنج قاشق

نمک کلا حذف

شکر حذف

پیاده روی زیاد

به مدت دی تا مرداد سال بعد(هشت ماه) این همه کم شد از گوگل پلی هم برنامه لود کردم تو خونه هم ورزش

الانم برنج میخورم ولی خعلی کم

میخورم سیر شم نه این که بترکم😒

نسبت پایین تنه م به کمرم ۳۰ هست خعلی خوبه 

باشد که رستگار شوید

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
سلام ، کلا ورزش های دسته جمعی بیشتر خوش میگذره تا بدن سازی ، ولی بدن سازی اگر برنامه خوبی داشته باشی ...

مشکل وزن ندارم

قصد فرمدهی به بدن رو دارم عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پیلاتسم میرفتم فقط داشت لاغرم میکرد اومدم بیرون اتفاقا خیلی خوب پیش میرفتم چون یکسال یکسره بودم ...

والا خبر ندارم

بهتره از یع مربی مجرب بپرسی عزیزم

ولی من از دستگاه راضیم

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من پیلاتسم میرفتم فقط داشت لاغرم میکرد اومدم بیرون اتفاقا خیلی خوب پیش میرفتم چون یکسال یکسره بودم ...

فدات شم این حرف رو منم خیلی شنیدم ، ولی میدونی دلیلش چیه ؟ من خودم خیلی دیدم که طرف میومد بدن سازی و کلی هم اضافه وزن داشتن ، بعد یه رژیم سخخخخت میگرفتن ، همه چیییی حذف ، ورزشم سخت انجام میدادن ، در حد روزی 2 ، 3 ساعت با برنامه سنگین ، اونوقت کلیییی وزن کم میکنن ،ولی اکثرا بعد از چندماه به خاطر فشار هم روانی هم جسمی ، کلهم هم ورزشو میزارن کنار هم رژیم تعطیل ، همین کار باعث میشه بدن بعد از یه دوره سخت که هیچی بهش نرسیده تند تند هر مواد غذایی که واردش میشه حالت چربی ذخیره کنه و اینجوری میشه که اون آدم هیکلش بدتر از قبلش میشه

فدات شم این حرف رو منم خیلی شنیدم ، ولی میدونی دلیلش چیه ؟ من خودم خیلی دیدم که طزف میومد بدن سازی و ...

اوهوم

منم باهات موافقم ، احتمالا برای همین باید باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز