2777
2789

داشت پدر زن و مادر زنشو از دست طلبکارا میبرد شمال ویلای خودشون توی راه تصادف کردن سه تاشون مردن

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن حامد زنده ست...دامادشون از عمد اشتباهی جسد رو شناسایی کرده

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

من که دیگه اسم حامد میشنوم گریم میگیره 😢😢😢😢

تازه امروز فهمیدم برادر ساعد سهیلیه بیشتر ازش خوشم اومد 😢

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد
میگن حامد زنده ست...دامادشون از عمد اشتباهی جسد رو شناسایی کرده

منم همین فکرو میگنم

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
من که دیگه اسم حامد میشنوم گریم میگیره 😢😢😢😢 تازه امروز فهمیدم برادر ساعد سهیلیه بیشتر ازش خوشم ...

تو همون دلی خودمونی؟😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
تو همون دلی خودمونی؟😢

اره الهامی 😘😘😘

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد