2777
2789
چرا عمد؟؟؟

چون دامادشون کلاهبرداره.. حامد داشت متوجه میشد که این بلا سرش اومد 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی خیلی وقت بود ندیده بودمت😍

سلااام عزیز دل 😍😍

خیلی کم میام سایت 

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد
منم این فکرو دارم. اما دلیلش چیه؟ مشکل دامادشون چیه

کلاهبرداری از کارخونه حامداینا 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
چون دامادشون کلاهبرداره.. حامد داشت متوجه میشد که این بلا سرش اومد 

اخر بهمن پسر عمه ي  شوهرم تصادف كرد و فوت شد....

خانومش ١٥سالشه!!!!ماه ٥بارداري بود

نميدونيد چي ب سر مادرش اومد

نميدونيد

خودِ من جقد گريه كردمممممم

پسر خيليي خوبي بود

خدا داغ فرزند وحشتناكه وحشتناككككك

اخر بهمن پسر عمه ي  شوهرم تصادف كرد و فوت شد.... خانومش ١٥سالشه!!!!ماه ٥بارداري بود نميدونيد ...

چند وقت پیش فامیل خیلی دورمون با یه نفر سر پارک ماشین دعوا میشه.. طرف زد رگ گردن فامیل ما رو زد....خانومشم حامله اس.الان هشت ماهشه....مامانش بنده خدا دیوونه شده

...قاتل هم فراریه..میخوام بگم همه این فیلما واقعیات و براساس زندگی مردم ساخته شدن

چند وقت پیش فامیل خیلی دورمون با یه نفر سر پارک ماشین دعوا میشه.. طرف زد رگ گردن فامیل ما رو زد....خ ...

نمیگیم ک واقعی نیس با این وضعی ک داریم از این هزار برابر بدتراشم هست.ولی خب مگ بدبختیای مردم دیدن داره؟ ادم میخاد یذره دلش شاد بشه قبل خواب .همین.