2777
2789
عنوان

زیاد حموم رفتن تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 32 پست
خوبه پس خیالم راحت شد منم نمیتونم بدون حموم بمونم

منم همون جوری بودم توحموم اعصابم اروم بود خنکم میشدم میرفتم طولانی ام میموندم

ایشالا به سلامتی زایمان کنی

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ورم پاهام ربطی ب حموم نداره؟

گلم ممکنه ربط داشته باشه به هر حال هر چیزی زیادش بده از جمله رطوبت. باعث میشه رطوبت و بلغم بدنتون بره بالا. سعی کن روزی ی بار دوش بگیری اونم با آب ولرم اونم در حد پنج تا ده دقیقه.

از الان ورم داری ماه های آخر خیلی سخت میشه. گرما واسه هممون سخته. به خاطر جلوگیری از ورم اما تحمل کن و روزی ی بار بیشتر نرو و ترجیحا شب یا عصرها دوش بگیر که بلغم بدنت کمتره و ورمت کمتر شده. اگه شب ها ورمت بیشتره روزها دوش بگیر.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خوبه پس خیالم راحت شد منم نمیتونم بدون حموم بمونم

گلم خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید طبع آدما با هم متفاوت هست ممکنه شما بلغمتون زیاد باشه و در شما ایجاد ورم بکنه و توی دیگری اینطوری نباشه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
مرسی عزیزم

ورم کردن با چاق شدن متفاوته و برخلاف تصور اصلا هم برای جنین خوب نیست و حتی میتونه نشانه مسمومیت حاملگی باشه در ماه پنجم به بعد البته اگه همراه چند علامت دیگه باشه‌.

به خصوص ورم صورت و دست و اندام فوقانی. مثلا اینکه انگشترتون براتون تنگ بشه

میگه بدن بچه هم عفونت میکنه زیاد میری

نه گلم حمام نمیتونه باعث عفونت بشه.

گلم ممکنه ربط داشته باشه به هر حال هر چیزی زیادش بده از جمله رطوبت. باعث میشه رطوبت و بلغم بدنتون بر ...

ببخشيد خانمي شما تو اخرين سونوتون اندازه مايع دوربچه رو چنين زده بود؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ببخشيد خانمي شما تو اخرين سونوتون اندازه مايع دوربچه رو چنين زده بود؟؟

دوازده فکر کنم عزیزم دیروز سونو دادم گفت خوبه

دوازده فکر کنم عزیزم دیروز سونو دادم گفت خوبه

ديروز فكر كنم سن حاملگيتون بيشتر بوده

من ميخواستم بدونم بين هفته٢٧تا٣٢اگه سونو دادين أب بچه چقدر بوده

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ديروز فكر كنم سن حاملگيتون بيشتر بوده من ميخواستم بدونم بين هفته٢٧تا٣٢اگه سونو دادين أب بچه چقدر بو ...

متاسفانه از هفته ۱۹ تا ۳۲ هفته و شش روز سونو نداده بودم.