2777
2789
عنوان

زیاد حموم رفتن تو بارداری

4001 بازدید | 32 پست

من هرروز یک یا دو بار میرم حموم اگ نرم میمیرم تو این گرما یکی از فامیلا امروز میگف بخاطر اونه ورم داری میگف فوقش باید هفته ای دو بار بری.ممکنه ورمم بخاطر اون باشه؟اصن نمک نمیخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم که هر چیزی از اعتدال بگذره باعث مشکل میشه اونم تو بارداری‌ سعی کن روزی ی بار بیشتر دوش نگیری. خودت رو‌ خنک نگهدار

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

نه بابا، این حرفا چیه! پف کردن تو حاملگی طبیعیه و برای بچه لازمه. بدن زن تو دوران حاملگی ۵۰‎٪ بیشتر خون و مایعات دیگه تولید می کنه که نیازهای بچه تامین بشه و برای همین ظاهر پف کرده به نظر می یاد. همین که نمک نمی خوری خوبه، حمومت رو برو عزیزم

اصلاربطی نداره من دخترمو حامله بودم روزی دوسه بارمیرفتم حموم همش احساس میکردم دارم خفه میشم بایدبرم حموم یک ذره ینی سرسوزنم پف نکردم

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...