2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

201 بازدید | 18 پست

سلام دوستان امروز روز ۲۹ هستم دوروز هست ک عقب انداختم بی بی چک زدم صبح ابتدا منفی شد اما بعد یک دقیقه خط دوم ابتدا هاله ولی تا پنج دقیقه قرمز خیلی خیلی کمرنگ شد ....دوباره رفتم بی بی خریدم این دفعه مدیکور و چهار ساعت بعد دوباره بی بی زدم اونم ابتدا منفی اما تا پنج دقیقه هاله انداخت توروخدا کسی هست کمکم کنه 

دل تو دلم نیست دعا کنید بعد یک سال و خورده ای نتیجه بگیرم یعنی میشه دل بست ب این هاله ها و خط کمرنگ 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم . 

اره عزیزم مثبته مبارکت باشه فردا برو ازمایش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلم برو ازمایش

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

مبارکه عکس پلیزززز

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
دوتاشو انداختم دور میخواستم همسرم نبینه اخه ماه هاست منتظریم 

ای جانم ان شاالله با جواب آزمایش سورپرایزش میکنی عزیزمممم

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
یعنی فردا برم معلوم میشه تو ازمایش ؟؟

اره 

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

مبارکه گلم 

ایشالا سالموسلامت بیاد بغلت💖

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
یعنی فردا برم معلوم میشه تو ازمایش ؟؟

مبارکه فدات شم

مثبته

من دو روز قبل پریودی زدم مثبت بود

مثبت که.میگم از اون مثبت ها

یچی میگم یچی میشنفی😎😎😎😎😂😂😂

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
ظاهرا مثبته عزیرم زود نری آزمایش بدی ها بزار دو روز بگذره بعد 

فردا کلاس دارم و بعد کلاس همسرم با موتور میاد دنبالم میترسم بهش بگم مثبت کاذب باشه الان نگران فردام موتور چیکار کنم اونجا طرح نمیشه ماشین برد میگم اگه تا عصر بفهمم بهش بگم ک موتور سوار نشم خیلی دلواپسممم .توروخدا دعام کنید

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم .