2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا بیست سه سال رفتم تا خیلی روون سلام و حرفه ای ای دف میزنم اما خیلی شیرینه و خیلی خیلی راحته

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزيزم من دختر خالم نوازنده دفه ب نظرم اين سبك موسيقي عاااليه هميشه با شعراش و نحوه نواختنش همه رو به وجد مياره فقط اطلاع دارم چن جلسه عملي ديده بيشتر به ذوق خودت مربوط ميشه 

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
سلام عزيزم من دختر خالم نوازنده دفه ب نظرم اين سبك موسيقي عاااليه هميشه با شعراش و نحوه نواختنش همه ...

خیلی دلم میخواد یاد بگیرم، اما میترسم هم سخت باشه هم دور ه اش زیاد،،،،

مگه دوره هاش چند ماهه ست؟؟؟

برا آموزش موسیقی نمیشه زمان تعیین کرد بستگی به تمرین و پشتکار و حتی استعداد و داره من تو سه سال خیلی خیلی خوب آموزش دیدم

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
هزینه اش چقدره؟؟؟

والا من از ترمی بیست و پنج شروع کردم تا رسیدم به ترمی هشتاد الان فکر می کنم گرون تر باشه