2777
2789

منم اینقدر ناراحتم و دلم گرفته به زور جلو بغضمو گرفتم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم گرفته اما نه از خدا از بنده های خدا... 

بیچاره خدا چی میکشه از دست اینا ما فقط تعداد محدودی رو میبینیم و نمیتونیم تحممل کنیم خدا خودش تو خلقت بعضیاشون مونده

دخترم تمام زندگی من

یکی از آشناهامون واسه ترک سیگار شکلات میریخت توو جیبش هر وقت سیگار میخواست شکلات میخورد.😐

بعد دو ماه ديابت گرفت مُرد...😑🤐

😂😂😂

این جکو گذاشتم بخندید. فرصت خندیدن خیلی کمه. وقت برای غصه خوردن زیاده. قدر جوونیتون رو بدونید و هدفمند زندگی کنید. زندگی واسه همه سخته. ولی ایمان داشته باشید که زندگی تون رو میتونید متحول کنید. مثبت فکر کنید. تلاش کنید. ورزش کنید. درس بخونید. مطالعه کنید. به فرصتهای پیش روتون فکر کنید. و نهایتا عاشق بشید, عاشق یکی که لیاقت عشقتون رو داشته باشه✋

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍

دوتامون شاغلیم همه کارهای خونه هم به عهده من دیشب خسته بود 11 خابید منه بیچاره تا دو نیم تمیز کاری و بعد دوش گرفتم خابیدم 4 شد 6 صب بلند شده هی غر میزنه پاشو دیرت شد برو سرکار منم مثل همیشه گفتم شش زوده من 8 باید سرکار باشم7.5 بیدار میشم  اونم اول صبی کلی رفته رو اعصابم که چرا صب زود پانمیشی همو ببینیم حرف بزنیم ولی بهانه ی اصلیش اینه بلند شو واسم صبونه حاضر کن بعد هی میگه زنها مردم پامیشن واسه شوهراشون صبونه درس میکنن اصلا داغونم میکنه با این حرف

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
دوتامون شاغلیم همه کارهای خونه هم به عهده من دیشب خسته بود 11 خابید منه بیچاره تا دو نیم تمیز کاری و ...

دیگه حوصله ی بحث باهاش نداشتم ازش معزرت خاهی کردم چون واقعا حوصله قهر و اینا رو ندارم الانم خیلیییی حالم گرفتس