2777
2789
دیگه حوصله ی بحث باهاش نداشتم ازش معزرت خاهی کردم چون واقعا حوصله قهر و اینا رو ندارم الانم خیلیییی ...

عزیزم شما همیشه مث من تو دعوا کوتاه میایید یا فقط اینسری اینطور بودید؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما همیشه مث من تو دعوا کوتاه میایید یا فقط اینسری اینطور بودید؟!

نه ایندفه کوتاه اومدم

ما خیلی مشکلات بزرگی داشتیم باهم حل کردیم خیلی هم همو دوس داریم ولی این یه موضوع اول صب بداخلاقی خیلی اذیتم میکنه واقعا هم سختمه پاشم صبونه بزارم تنبل نیستم این یه مورد سختمه چون من میام سرکار ده صبونه میخورم اول صب چای معدمو بهم میریزه اونم قبول نمیکنه تنها بخوره 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
چرا مردها اینقدر خودخواهن دیگه خسته شدم

استارتر وجدان درد گرفتم زود پریدم این وسط 

لطفا یو هم صحبت کن دلت خالی شه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
دیگه حوصله ی بحث باهاش نداشتم ازش معزرت خاهی کردم چون واقعا حوصله قهر و اینا رو ندارم الانم خیلیییی ...

وای مثل من.... اینکه همیشه حق با منه ولی مجبور میشم معذرت خواهی کنم .... یعنی خاک بر سر من 

نه ایندفه کوتاه اومدم ما خیلی مشکلات بزرگی داشتیم باهم حل کردیم خیلی هم همو دوس داریم ولی این یه مو ...

برعکس شما من هر روز صبحانه گرمم بهش میدم... اما هیچ وقت ب علایق من توجه نمی کنه همیشه باید حرف اون باشه وقتی دعوامون میشه این منم ک همیشه میرم منت کشی.... تازه ما با عشق ازدواج کردیم و هنوز چهار ماه نشده ک ازدواج کردیم اینقد بهم سخت میگیره😢

وای مثل من.... اینکه همیشه حق با منه ولی مجبور میشم معذرت خواهی کنم .... یعنی خاک بر سر من 

نه من همیشه کوتاه نمیام ایندفه رو اومدم یه مساله ی اینجوری تو حلش موندم چیکار کنم بچه ها شما میگید هی بلند شم صبونه حاضر کنم از شش صب 

باز پاهام درد گرفت...ازبس باز دیشب حرص خوردم حتی نمیاد بریم دکتر....می گم تنهایی می ترسم برم انگار نه انگار.......نمی دونم به درد دست و پام گریه کنم یا زخمی که گذاشته و میزاره رو قلبم

باز پاهام درد گرفت...ازبس باز دیشب حرص خوردم حتی نمیاد بریم دکتر....می گم تنهایی می ترسم برم انگار ن ...

چی شده عزیزم چرا درد داری 

نه من همیشه کوتاه نمیام ایندفه رو اومدم یه مساله ی اینجوری تو حلش موندم چیکار کنم بچه ها شما میگید ه ...

اگ فقط مشکل تون یک صبحانه ست حتما اینکار بکنید.... وقتی صبحانه درست می کنیم براشون خوشحال میشن چون می فهمنن ک براشون ارزش قائل هستیم

نه من همیشه کوتاه نمیام ایندفه رو اومدم یه مساله ی اینجوری تو حلش موندم چیکار کنم بچه ها شما میگید ه ...

کاش مشکل منم این بود .... دردم اینه هر کار می کنم به چشمش نمیاد یعنی پاشم جلوش خودمو بکشم تقدیمش کنم باز به چشمش نمیاد .... صبحانه چیه شده حاضرم از دهن خودم در بیارم بمیرم از گشنگی ولی اون سیر بشه ( مثاله ها البته) منظورم اینه اینجوری به فکرشم ...مریضم کرده

اگ فقط مشکل تون یک صبحانه ست حتما اینکار بکنید.... وقتی صبحانه درست می کنیم براشون خوشحال میشن چون م ...

خیلی وختا درس میکنم ولی دوس دارم درک کنه بعضی روزها نمیتونم دیگه بهم نگه هیج درس نمیکنی یا جمعه دوس دارم بیشتر بخابم نمیتونم 7 صب بیدار شم 

دوتامون شاغلیم همه کارهای خونه هم به عهده من دیشب خسته بود 11 خابید منه بیچاره تا دو نیم تمیز کاری و ...

عزیزم درکت میکنم من هم شاغلم و پا به پای خودش کار میکنم. اکثرا کمک میکنه ولی جدیدا غر میزنه میره رو اعصابم انتظار داره روزهای جمعه که من هم به استراحت نیاز دارم همه جوره در خدمتش باشم از صبحانه و ناهار و تمیزکاری خونه گرفته.. من هم محل نمیزارم ولی خوب خیلی حرص میخورم از دست این کارهاش 

همینی که هست
خیلی وختا درس میکنم ولی دوس دارم درک کنه بعضی روزها نمیتونم دیگه بهم نگه هیج درس نمیکنی یا جمعه دوس ...

من هم همین مشکل دارم روزهای جمعه خصوصا که با هم هستیم ساعت 11.30 تا 12 بیدار میشه من قبلش  با دخترم صبحانه میخورم چون زود بیدار میشه دخترم نهایتا تا 9 میخوابه .. ناهار هم میزارم گهگداری بعد انتظار داره که وقتی بیدار شد سریع بساط صبحانه اش  پهن کنم. اماده هست خودش باید بره برداره کوفتش کنه.. من هم خودم کوچیک نمیکنم که ببرم .. برای همین هم گند اخلاق میشه .. ولی نظر من اینه نباید به مردها رو داد به خصوص ما که شاغل هستیم و خودمون هم به ارامش و استراحت نیاز داریم

همینی که هست