2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

من هیچ وقت سینه هام تو پریا بزرگ نمیشه به جز ماه پیش که 21 روز تاخیر داشتم فک کنم برا اتفاقات بد بود استرس زیاد داشتم دوباره این ماه 3 روز تاخیر هستم سینه هاممث بادبادک بزرگ میشه ولی 4 دقیقه دوباره به حالت اولش برمیگرده به نظرتون عادی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ روز به موعدم زدم هم ظهر هم شب نشون داد

انشاالله که مامان شده باشی عزیزم🙏

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
من هیچ وقت سینه هام تو پریا بزرگ نمیشه به جز ماه پیش که 21 روز تاخیر داشتم فک کنم برا اتفاقات بد بود ...

عزیزم بهتره بری دکتر شاید تغییرات هورمونی باشه ... دکتر بیشتر از ما تجربه داره

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

حتما لیاقت ندارم دیگه😔 چقدر بد شد ها اه شانس و نگا دلم خوش بود به اون دوتا تست دیگه 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

غصه نخور عزیز دلم باز چند روز دیگه تست می کنی خب زوده هنوز💋

انشاالله که خبرای خوب بدی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منفیه

خودتو نباز خانمی ... هنوز ۴ روز به موعدت مونده پس بخدا توکل کن و مطمین باش هر وقت بصلاحت باشه بهت نی نی ناز میده فقط همیشه دعا کن خدا بهت نی نی سالم و صالح بده ...

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

مگه تو عقد نیستی؟ میخوای باردار شی؟ نوشتی دخولم نبوده‌ که. خب رو هوا که باردار نمیشن

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست