2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

ممنون از دلداریتون دست همتون درد نکنه. ممنون بچه ها من حالم خوب نیس فعلا عزیزانم😔

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو عقد نیستی؟ میخوای باردار شی؟ نوشتی دخولم نبوده‌ که. خب رو هوا که باردار نمیشن

بوده یعنی جلوگیری نداشتم آب و پیشابش میریخته داخلش پاک نمیکردم  نمیشستم آخه پرده ام ارتجاعیه.خیلیا میگن لا پاهامون  ریخته یا رو شکممون حامله شدیم مال منکه قشنگ روش و بنظرم توش بود 

اینکه تو عقدم برام مهم نیس.مهم نی نی ک میخوام داشته  باشم آخه شوهرم هرشب ببخشیدها آبشو همونجا خالی میکرد.قرص و ک ا ن د و م هم نذاشتیم بعدم ترشحات خونی دارم 

استارتر من حاملگی اولم سونو و ازمایشم نشون نداد بی بی چک ک جای خود داره عزیزم صبر کن ان شالله از موع ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

وا استارتر تو عقده و اینهمه غصه واسه باردار نشدن؟اونم با پیشاب

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
وا استارتر تو عقده و اینهمه غصه واسه باردار نشدن؟اونم با پیشاب

فقط پیشاب ک نبود عزیزم کلا همشو همونجا خالی میکرد 

به نظرتون با توجه به اینکه ماه پیش 21 روز تاخیر داشتم امروز 3 روز تاخیر با دیروز بی بی منفی برم آز بدم یا یه هفته صبر کنم باز بی بی برنم.اینم بگم ماه پیش خیلی آز دادم چون این بی بی تو یه روز 3 تا زدم همش مثبت میشد

به نظرتون با توجه به اینکه ماه پیش 21 روز تاخیر داشتم امروز 3 روز تاخیر با دیروز بی بی منفی برم آز ب ...

وای عزیزم خوش بحالت ان شاءالله  ک حامله ای

وای عزیزم خوش بحالت ان شاءالله  ک حامله ای

خیلی ببخشید ولی برام خیلی عجیبه میشه بپرسم یعنی عروسی نمیخوای بگیری؟بعد اگه حامله بشی خونواده ها حرفی بهت نمیزنن؟دلیل خاصی داری برای باردار شدن؟