بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه تو عقد نیستی؟ میخوای باردار شی؟ نوشتی دخولم نبوده که. خب رو هوا که باردار نمیشن
بوده یعنی جلوگیری نداشتم آب و پیشابش میریخته داخلش پاک نمیکردم نمیشستم آخه پرده ام ارتجاعیه.خیلیا میگن لا پاهامون ریخته یا رو شکممون حامله شدیم مال منکه قشنگ روش و بنظرم توش بود
اینکه تو عقدم برام مهم نیس.مهم نی نی ک میخوام داشته باشم آخه شوهرم هرشب ببخشیدها آبشو همونجا خالی میکرد.قرص و ک ا ن د و م هم نذاشتیم بعدم ترشحات خونی دارم
وا استارتر تو عقده و اینهمه غصه واسه باردار نشدن؟اونم با پیشاب
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
به نظرتون با توجه به اینکه ماه پیش 21 روز تاخیر داشتم امروز 3 روز تاخیر با دیروز بی بی منفی برم آز بدم یا یه هفته صبر کنم باز بی بی برنم.اینم بگم ماه پیش خیلی آز دادم چون این بی بی تو یه روز 3 تا زدم همش مثبت میشد