2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست
عزیزم باردار باشی هر ساعتی که بزنی جواب میده .... من بارداری دومم که سقط شد ۸ شب گذاشتم مثبت شد

وااای الهی..باشع چشم پس من میرم ک بذارم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین راستش زوده ولی خوب میله خودته من البته3روز از گذشت پریودم زدم نشون داد ولی لقاح زود صورت گرفته ...

اعصابم ک خورد میشه گریه ام در میاد اگه یک خط بندازه

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
وااای الهی..باشع چشم پس من میرم ک بذارم

عزیزم ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه ...همین الان. بیای عکس مثبتش رو بذاری

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
اعصابم ک خورد میشه گریه ام در میاد اگه یک خط بندازه

صبر کن نزن چون من فکر کردم از پریودت گذشته ولی تو نوشتی مونده به زمان پریود پس اصلا نزننننننن

واسع خیلیا قبل موعدم نشون میده،زود بزن خبرمون کن منتظریم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

برا من هر دو تا چند روز قبل موعد نشون داد

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست