2777
2789
عنوان

دلتنگی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 24 پست
بله متاسفانه من این دلتنگیا رو تا اخر عمرم دارم هر موقع بهشون فکر میکنم اشکم درمیاد مخصوصا اینکه دیگ ...

عزیزم بغض‌ کردم با نوشتت 🙁 بخصوص جمله ی آخرت🙁😔

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین حس رو از وقتی دانشگاه تموم شد دارممم الان ۷ سال که درسم تموم شده بازم حال و هواش بعضی وقتا میاد تو سرم...همین ۳ شب پیش بود که خواب دیدم دوباره رفتم دانشگاه😭😭😭😭

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
از دلتنگی و خاطره متنفرمممم کصافطای احمق فقط میتونن زندگی به ادم جهنم کننننن اح

وای کامنتت که هیچ ... امضات ... امضات ... امضات ... 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
تازگیا اینطور شدم،قبلش برام مهم نبود زیاد

ادم سنش که میره بالا و یکم مشکلات داره میل داره برگرده به روزای خوب  عقب‌. توجه کردن به این میل خیلی خطرناک چون کلن الانت فراموش میکنی و غرق گذشته میشی.

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم دقیقا همین حس رو از وقتی دانشگاه تموم شد دارممم الان ۷ سال که درسم تموم شده بازم حال و هواش بعضی ...

خیلی بده واقعا،کاش ادم میتونست خاطرات گذشته رو پاک کنه

...
😔😔😔😔😔

خدا مرگم بده نبینم کسی دلش پیش کسی باشه و بهش نرسه 😔😔😔😔