2777
2789

دوستان هفته قبل دکتر به شربتش رو به پسرم داده .الان ازمایش خونش اومده کم خون نیست شکر خدا .اما نوشته فاویسم داره .مدتی هست کمی بی حال هست و غذاش مثل قبل نیست.اگر بدم شربت رو با فاویسم تداخل نداره که خطرناک باشه؟یادم رفت از خود ذکترش بپرسم یه لیست طولانی داده انقد زیادن ترسیدم ترکیباتی توش باشه تداخل داشته باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش عزیزم .ولی از باقله و نخودفرنگی دور نگهش دار و حتی بوش بهش نخوره 

اخه تا حالا باقالا نخورده اما مثلا برنج که توش باقالا بوده خورده یا مثلا نخودفرنگی فراون خورده چون غربالگریش نگفتن داره ولی الان نزدیک سه سالش تو از خونش گفتن داره.حتی باغ باقالا هم رفته

خواهش عزیزم .ولی از باقله و نخودفرنگی دور نگهش دار و حتی بوش بهش نخوره 

یه سوالی داشتم علایمش چی؟چند وقت قبل پسرم از بیرون که اومدیم ناگهانی سرگیجه گرفت و رنگش زرد زرد شد.بردم دوبار دکتر گفت از بده که داد نتیجش خوب بود نفهمیدیم از چی بود سابقه هم نداشته.می تونه بی دلیل از فاویسم باشه؟چون سوپ نخودفرنگی خورده بود اما بار اولش نبود .

منم پسرم از زمانی ک شروع کرد غذا خوردن منع غذایی نکردم حتی باقالا هم میخورد ولی یسری ک باقالا خورده بود شبش صبح دیگه بچم خونش داشت فاسد میشد تو بدنش رنگش زرد چشاش زرد ۱ هفته بیمارستان بستری بود خونش عوض کردن 

فان مع العسریسرا  

یکی از آشناهامون از باغ باقالا رد شدن و بچشون دقیقا ب مشکل خورد خیلی مراقب باشین کنار خیابون ک باقالا میفروشن یا باغ خیلی خیلی مراقب باشین .علائمشم همون بی حالی .زردی پوست و چشم.سرگیجه و..

فان مع العسریسرا  
منم پسرم از زمانی ک شروع کرد غذا خوردن منع غذایی نکردم حتی باقالا هم میخورد ولی یسری ک باقالا خورده ...

اخی متوجه شدم که حتما باید رعایت بشه چون عواقب داره.عزیزم شربت فروگلوبین رو بدم خیالم راحت باشه؟

راستی دوست عزیز خدایی نکرده بچه اتون حتی سرما میخوره دکتر میبرین یادآوربشین ک فاویسم داره چون بعضی داروها هستن تداخل داره والان پسر من تقریبا ۴۵ تا دارو هست ک تا آخر عمرش نباید مصرف کنه 

فان مع العسریسرا