2777
2789
خودمم موندم چیکار کنم والا از ی طرف میگم بفروشم از ی طرف دلم نمیاد از ی طرفم ماشین میخوام

نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم نه میفروشم تو چنین شرایطی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من فروختم گرمی ۳۰۰فروش بود .از من ۲۸۰خریدن گرمی

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم ن ...

اخه همشو نمیخوام بفروشم ی چندتا تیکه اضافی و رد کنم بره 

اره ممکنه نخرن اخه داره میاد پایین و به یه قیمت ثابت میرسه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چه خوب اینجوری بازم ضرر چون اگر زیاد بفروشی 

نه ص

ضرر نکردم .من گرمی ۱۰۰خریده بودم. 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
الانم باردارم ماشینم احتیاج دارم زیر پام باشه بنظرم بیشتر از طلا نیازمه

بنظرم بفروش .بی وسیله بودن سخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز