2777
2789
خودمم موندم چیکار کنم والا از ی طرف میگم بفروشم از ی طرف دلم نمیاد از ی طرفم ماشین میخوام

نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم نه میفروشم تو چنین شرایطی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم عزیزم چی بگم.هرچی بگم ممکنه نطرم اشتباه باشه و رو تصمیم شما اثر بذاره من شخصا نه طلا میخرم ن ...

اخه همشو نمیخوام بفروشم ی چندتا تیکه اضافی و رد کنم بره 

اره ممکنه نخرن اخه داره میاد پایین و به یه قیمت ثابت میرسه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چه خوب اینجوری بازم ضرر چون اگر زیاد بفروشی 

نه ص

ضرر نکردم .من گرمی ۱۰۰خریده بودم. 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
الانم باردارم ماشینم احتیاج دارم زیر پام باشه بنظرم بیشتر از طلا نیازمه

بنظرم بفروش .بی وسیله بودن سخته

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞