2789
عنوان

ش مثل شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 7732 بازدید | 75 پست
خانمها میشه بگید من چه جوری خودم موهام را چک کنم، یه بار رفتم دکتر گفته شوره است ولی همش خیال میکنم ...

بده شوهرت ببینه برات

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
فکر نکنم ضررش مثله نفت باشه🤔!بعدشم مگه چندبار قراره استفاده کنه؟من یادمه خواهرم گرفت ۲-۳بار زد خوده ...

این شپش بد دردیه! حالا جالبه میگن تو بعضی آرایشگاه‌های کشورهای عربی مخصوص شپش میذارن به سر کسی تا موهاش پرپشت شه!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این شپش بد دردیه! حالا جالبه میگن تو بعضی آرایشگاه‌های کشورهای عربی مخصوص شپش میذارن به سر کسی تا مو ...

مگه مورو پر پشت میکنه؟؟😂😂

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
بده شوهرت ببینه برات

دیگه روم نمیشه، یه بار بهش گفتم با کلی خجالت ، درست ندید بلد نبود هر چی براش توضیح دادم که دنبال چی بگرده، گفت من نمیتونم ببینم، برم داروخانه شامپوش را بگیرم بزنم ضرر داره اگر شپش نداشته باشم؟!

دیگه روم نمیشه، یه بار بهش گفتم با کلی خجالت ، درست ندید بلد نبود هر چی براش توضیح دادم که دنبال چی ...

ن توروخدا شامپونزن موهات میریزه من زدم موهام خیلی ضعیف شده

اسپمدبجوشون بزاردم بکشه بمال به کف سرت باسرکه عالیه

منم خارش داشتم این کارو کردم کمترشده

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دیگه روم نمیشه، یه بار بهش گفتم با کلی خجالت ، درست ندید بلد نبود هر چی براش توضیح دادم که دنبال چی ...

ارهوعزیزم الگی نباید شامپو رو بزنی

برو دکتر پوست و مو 

ن توروخدا شامپونزن موهات میریزه من زدم موهام خیلی ضعیف شده اسپمدبجوشون بزاردم بکشه بمال به کف سرت ب ...

یعنی شپش داشتی شما هم ؟! یا فقط خارش داشتی؟! این سم کامن که یکی از کاربرا میگه چی بزنم به سرم یه ذره؟! 

اگر شپش داشته باشم جلو و کناره های سرم اصلا نیست فقط پشت سرمه؟! چون من جلو و کناره های سرم ندیدم، الان می‌خوام برم رنگ کنم موهام را ، میگم نکنه شپش داشته باشم آبروم بره!

یعنی شپش داشتی شما هم ؟! یا فقط خارش داشتی؟! این سم کامن که یکی از کاربرا میگه چی بزنم به سرم یه ذره ...

من احتمال میدم داشته باشم چون کنارگوشم خیلی میخاره و

ببین سم نزن شامپوهم نزن بخدا موهات میریزه😢

اگه شپش داشته باشی کنارگوشت میخاره

توخارش داری تواین ناحیه؟

من وسط سرم خارش دارم

۵۰%احتمالش هست

ولی پشت گوش وگردن ۱۰۰%شپشه