2821
2789
عنوان

ش مثل شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 7731 بازدید | 75 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی؟نشنیدم چطور

سم کشاورزی زده بود ب سر بچه هاش برا شپش

سم از پوست سر وارد بدن سده بود 

خیلی خطرناکه این سم اصلا روش خوبی نیس برا شپش

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
همین شامپو ضد شپش که داروخانه ها میدن هم میگن خطرناکه و سرطان زاست و این جور حرفها

فکر نکنم ضررش مثله نفت باشه🤔!بعدشم مگه چندبار قراره استفاده کنه؟من یادمه خواهرم گرفت ۲-۳بار زد خوده شپشا از بین رفتن فقط تخمش موند که سرکه و وازلین زد.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

شامپو پرمترین بیگیر از داروخانه هفته ای یه بار بزن.اسپری هم داره بگیر بزن به ملحفه و لباس ها.بعدم تخم شپش ممکنه لای کش  مو و روی روسری بمونه. کش نبند.روسری هم باید با آب گرم بشوری  و اتو کنی. اتو کن حتما اتو تخم ها رو از بین میبره.

توروخدا ازاون‌شامپوشپش نزن که موهات میریزه

من زدم خیلی موهام ضعیف شدن

اسپند بجوشون بعدبزاردم بکشه بزن به سرت

۱ساعت بمونع

سرکه هم‌بزن 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

خانمها میشه بگید من چه جوری خودم موهام را چک کنم، یه بار رفتم دکتر گفته شوره است ولی همش خیال میکنم شپش گرفتم از آرایشگاه،و اون دکتر خوب ندیده، چون شوره داشته سرم، روم نمیشه به کسی بگم نگاه کنه، جلوهای موهام را میبینم و بغل هاشو چیزی نیست، ولی پشت سرم را نمیتونم چک کنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز