2777
2789
عنوان

ش مثل شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 7731 بازدید | 75 پست

شامپوی لیندان گیلارانکو بخر بزنه.

موهاشو با سرکه شونه کن البته اول شامپو بزن که شپشا بمیرن.

وازلین بزن به مو بعدش با پلاستیک ببند که خوب گرم بشه مثلا شب باهاش بخوابه صبح بره حموم.

دگ کش و روبالشی رو قبل شست و شو توی آب خیلی داغ بنداز تا شپش روش نمونه.فلا اینا یادم بود

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سركه سيب  نفت  پودر لباس شويي  اينارو فقط خووووندم نميدونم چجوره

وای نفت که ضرر داره!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

اول اینکه شامپو ضر شپش هست از اون استفاده کنین بعدم دو دست لباس برای خودتون و دخترتون بذارین بقیه لباسارو جمع کنین بذارین تو انباری اگه شپش لاش باشه بعد یه ماه میمره بقیه لباسارم با ابجوش یا ماشین با اب 90 درجه بشورین بعد یه هفته تمومه

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
شامپوی لیندان گیلارانکو بخر بزنه. موهاشو با سرکه شونه کن البته اول شامپو بزن که شپشا بمیرن. وازلین ...

موهاشم کوتاه کن

دقیقا منم همش استرسش داشتم تا مبتلا شدیم😭

خیلی شایع شده متاسفانه دقیق نمیدونم ولی شنیدم به شپش سگی معروفه و خیلی مقاومه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از پيرزنا بپرسين ميگن نفت ميزدن برا موي شپشي

خب اون زمانه قدیم بوده بازم دلیل نمیشه که ما بزنیم!خیلی چیزای دیگ هست که ضرر نداره چرا نفت!؟

من دخترم سه سالش هر راهی و بگی استفاده کردم نشد مجبوردشدم سم کامن یه کمی بریزم تو لیوان با انگشتام بزنم رو موهاش بعد نیم ساعت حمومش کردم شرشون کم شد حتی یه رشک هم تو موهاش نموند همه مردن

اسپری دافع شپش درمین برای لباس و پتو و بالشت بخر بزن شپش را می‌کشه، اتوی مو خوبه، آب داغ کلا خوبه میکشه، میتونی دوش آب داغ برای ۵ دقیقه بگیر ، شایدم جکوزی و سونا اینا خوب باشه، کلا آب داغ شدش را می‌کشه 

اول شامپو شپش بزن موهاش بعد با شونه دندانه ريز موهاشو شونه كنه تا شپش ها از سرش خارج بشن هر روز مرتب تو نور افتاب تخم ها رو از موهاش جدا كن و هر روز سكه با اب قاطي كن بزن موهاش و سزشو بپوشون