2821
2789
عنوان

ش مثل شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 7731 بازدید | 75 پست
من احتمال میدم داشته باشم چون کنارگوشم خیلی میخاره و ببین سم نزن شامپوهم نزن بخدا موهات میریزه😢 ا ...

گاهی اوقات، نه خیلی، آخه بدبختی اینه که وقتی اسمش میاد یا بهش فکر میکنم خارش سرم شروع میشه، همش خیال میکنم یه چیزی تو سرم راه میره، دکتر گفت اون عرق است، و تصور ذهنی که داری، ولی دارم دیونه میشم میگم شاید خوب ندیده، یه بار دیگه می‌خوام برم دکتر، روم نمیشه به شوهرم بگم، از طرفی  میترسم دخترام بگیرن، همش تو خونه مراقبم، چک میکنم سرشون را، بدون اینکه به شوهرم هم بگم نمیتونم برم دکتر! نمی‌دونم چیکار کنم خجالت میکشم که خیال کنه از کثیفی و نامرتب بودن اینجوری شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راه حل عزیزم 

اسپندبجوشون وقتی جوشید زیرشوخاموش کن درشوبزار وم بکشه بزن به سرت

بعدش سرکه بزن بزاریه ساعت بمونه بعدبشور

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
گاهی اوقات، نه خیلی، آخه بدبختی اینه که وقتی اسمش میاد یا بهش فکر میکنم خارش سرم شروع میشه، همش خیال ...

نه بابا دخترمن یروزدرمیون باشگاه میره.حموم هم بعدباشگاه میره.من اول ها که خارش داشتفکرمیکردم ازاینکه زیاد به سرش شامپو میزنه پوست سرش خشک شده

نه بابا دخترمن یروزدرمیون باشگاه میره.حموم هم بعدباشگاه میره.من اول ها که خارش داشتفکرمیکردم ازاینکه ...

من که دیگه برای آرایشگاه لوازم جدا مثل پیشبند و روسری و شونه اینا گذاشتم

شامپوش یعنی نگیرم،

دکتر میگه اگر یکی از اعضای خانواده شپش گرفتند بقیه هم باید شامپو بزنن تا درمان بشن حتی اگر علایمش را نداشتند، شامپو بخر بزن بعدش این کارها را انجام بده و اسپری هم به لباس و پتو اینا بزن، اگر پول داری که بده این شونه های فلزی و برقی را بخر که شنیدم خوبه برای درمان شپش

چندبار اینکارانجام بدم؟

هرروز تاوقتی ک مطمئن بشی دیگه نداری

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دکتر میگه اگر یکی از اعضای خانواده شپش گرفتند بقیه هم باید شامپو بزنن تا درمان بشن حتی اگر علایمش را ...

ممنون عزیزم.پس فردا برم شامپوش بگیرم

مگه قیمت شونه اش چقدر؟؟

بگین شونه برای شپش سر میخوام 

پلاستیکیش هم هست اما فلزی بخرین 

پلاستیکیش ب درد نمیخوره 

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز