2777
2789
شاید هفته اولت بود کبودی داشتی ؟ یه زیر چشمت اینقد عوضت کرده بود شوهرت میگفت بد شدی پس من به گونم !ل ...

کبودی اصلااااااااا!نمیدونم چی بود هرچی بود خوشایند نبود

اره واقعا تاثیر داشت حالت چشمام عوض شده بود!

من تقریبا ۱سال و‌نیم پیش زدم یادم نیس چقد گرفت

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کبودی اصلااااااااا!نمیدونم چی بود هرچی بود خوشایند نبود اره واقعا تاثیر داشت حالت چشمام عوض شده بود ...

اگر دکترت خوب باشه عوارض هم خوب کمتره .   من  با کلی پرس و جو دکتر فهیمه مطلبی رو انتخاب کردم خداروشکر واقعا راضی  هستم از تزریقم

من انجام دادم و خیلی ام راضی ام . اگر خودت قصدشو داری حتما دکتر خوب پیدا کن . اصلا پیش این مراکز ارایششی نرو چون تخصصی انجام نمی دن و با خطا آزمون یاد گرفتن با یه دوره کوتاه که چیزی یاد نمیگیرن. من پیش متخصص رفتم دکتر هیربد بهنام و کارش از اول از روی اول بود و از مارک های خوب استفاده کرد. یکی از دوستام به خاطر ژل تاریخ گذشته صورتش عفونت کرد و کلی بیچارگی کشید. 

فیلر خیلی حساس و پیش هر کسی نباید بری . دوست من تزریق ژل انجام داد طفلی ژلی که دکتره براش استفاده کرده بود خوب نبود و بعدش با مشکل روبرو شد و مجبور شدش که تخلیه کنه برای همین هم من خیلی می ترسیدم . خیلی دنبال دکتر خوب گشتم با معرفی یکی از دوستای دیگم رفتم پیش افخمی و تزریق بوتاکس و ژل با انجام دادم و خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم 

من انجام دادم فیلر زیرچشم رو با دکترصالح پور تو شیراز اینقدر قیافه م عوض شده بود که نگووو خیللی تاثیر داره البته به دکترش و تخصص و تجربه ش هم بستگی داره که چون یه سری مناطق تو بدن هستند که خیلیل حساسه برای همین باید حتما دکتر خوبی انتخاب کنید.https://www.instagram.com/dr.salehpour.hatam/ اینجا نمونه کارهاشو می گذاره می تونید برید ببنید تازه شم عکس منم هستشااا

[QUOTE=65989168]صورت..چن روز همش سرچ میکنم اما میترسم ک بد شه[/QUOTEحتما حتما پیش ی ادم کار بلد برین اگه خواستین انجام بدین و کلی راجبش تحقیق کنید مامانم واسه کار بوتاکس پیش دکتر نبی زاده رفتن و خیلی راضی بودن تو سایتشون کلی نمونه کار هس خواسین ببینینن

هرکسی ک انجام داده میزان رضایت و هزینشو بگه..چون از بس سرچ کردم دیگه پاک گیج شدم

من پیش خانم دکتر صابرراد ژل تزریق کردم واسه لبم مامانم هم بردم پیششون واسه بوتاکس ب جرات میتونم بگم یکی از بهترین پزشکای تهران هسن تو زمینه زیبایی.مطبشون هم مرزداران هس

آره.واقعا دهرم آتیش میگیرم.نمی دونم ایراد از کیه یا چیه.ولی شاید اگر چربی میزدم بهتر بود

همیشه سعی کنید جای کی میخواین برین کلی راجبش تحقیق کنید بعد برین من خودم میخواسم خط خنده تزریق کنم جچن ماه داشتم راجب دکترا کلینیکا تحقیق میکردم اخر سرم رفتم پیش دکتر صابرراد واقعا عالی هسن 

من فیلر ریدیس برای صورتم استفاده کردم پوستم عالی شده. هم باعث حجم دهی به پوستم شده هم چین و چروک های صورتم رو از بین برده حتی اونایی که شدید بودن باعث لیفت شدن پوستم هم شده و پوستم جوون تر دیده میشه نکته ی جالبش اینکه بلافاصله بعد از تزریق میتونی تمام این تغییرات رو ببینی و حس کنی

اگه بخوای من میتونم شماره تماس مطبی که خودم رفتم و انجام دادم رو بهت بدم تا توهم بری من خیلی راضی ام از کار دکترش

شماره تماس کلینیک موگه: 09904204682