2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من زیر چشممو زدم خوب بود راضی بودم میخوام برم لبمم بزنم ولی نمیدونم باردارم یا نه! موندم

قیمتش چقد شد 

ماندگاریش چقده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
من فیلر زیرچشم زدم پیش دکتر امیرسلیمانی خیلی راضی ام پیشنهاد میکنم یه وقت مشاوره بگیرید ضرر نداره

ماندگاریش چقدره و هزینه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
کجا عزیزم

دکتر جهانگیری یه مطبش بهبودیه یکی دیگه مرتضوی بپرس داره بعد وقت بگیر شمارشو ندارم متاسفانه نت سرچ کن

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
من واسه گونه زدم همین ۳ هفته پیش.۴ سی سی.ولی اینجوری بگم که از ۱۰۰ درصد فقط ۳۰ درصدش مونده شایدم ۲۰ ...

منم همینجور بعد بهم گفت پوستت جذبش بالا 

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم