2777
2789

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین مراکز تزریق ژل و بوتاکس شیراز رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل و آدرس و مسیر یابی روی نقشه تهیه کرده.

برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

لیست بهترین مراکز تزریق ژل و بوتاکس شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترتون کی بود عزیزمم مارک ژلت؟

من پیش  دکتر فهیمه مطلبی انجام دادم و واقعا نتیجه  گرفتم . نمیدونم مارک ژلی که استفاده کرد چی بود  ولی  هر  کی رفته اینو میگه که از بهترین مواد استفاده می کنه . به خاطر همینه که همیشه خوب  جواب می گیرن 

من پیش  دکتر فهیمه مطلبی انجام دادم و واقعا نتیجه  گرفتم . نمیدونم مارک ژلی که استفاده کرد ...

شما گفتین که این ژل زدن براتون بیست درصد مونده پس چطور میگین دکترتون خوب بوده من هر کیو دیدم گفته شیش ماه مونده

زیر چشم چند سی سی زدی هر طرفو قیمت هر سی سی ؟ دکترتون؟

عزیز با ار اف رفتم ترمیم کلا اب شد،خیلی بد شد از نظر من هرکسی نباید بزنه!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ارف اف چیه ؟ با تزریق ژل فرق داره اثرش چند ماه موند؟ چرا بد شد؟ 

اره اول ژل زدم

بعد ب ماه دیدم متقارن نیست خوشم نیومد رفتم با دستگاه ار اف از بین بردمش کلا! فقط هزینه شد برام بی هیچ تغییر چون از بین رفت😐

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
انقدر بد بود و نامتقارن که ترجیح دادی کلا از بین ببریش کجا زدی ؟

نه به اون افتضاحی که تو ذهنته! من خیلی وسواسم بعد هی شوهرم میگفت عوض شدی چیکار کردی! قیافت بد شده ورم کردی

دیگه منم رفتم کلا از ریشه ازبین بردم

اسم دکترتون رو نگفتین خانومی  

من کلینیک زدم! اشتباه نگم سیب سرخ یا همچین اسمی بود!

یا کلا ی اسم دیگه بود🤔الان یادم نیست

نه به اون افتضاحی که تو ذهنته! من خیلی وسواسم بعد هی شوهرم میگفت عوض شدی چیکار کردی! قیافت بد شده ور ...

شاید هفته اولت بود کبودی داشتی ؟ یه زیر چشمت اینقد عوضت کرده بود شوهرت میگفت بد شدی پس من به گونم !ل بزنم زشت میشم یکم میخوام فقط بزنم