2821
2789
عزیزم بدون کنکور همه ی رشته ها رو نداره . شهریه فراگیر هم فکر کنم یکم بالاتره .... شما انتخاب رشته ک ...

مجازی پردیس خودگردان مازاد و غیر انتفاعی و پیام نورو تمامی دوره ها مجاز شدم.روزانه نوبت دوم غیر مجاز.فرهنگیان غیر مجاز

این پردیس چ جور دانشگاهیه!؟از پیام نور بهتره؟؟

مجازی پردیس خودگردان مازاد و غیر انتفاعی و پیام نورو تمامی دوره ها مجاز شدم.روزانه نوبت دوم غیر مجاز ...

مجازی که اصلا فایده نداره و خیلی بیخوده ... پردیس یه شعبه از دانشگاه دولتی ولی با شهریه 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ی سوال داشتم.اگه دولتی قبول نشم پس چ فرقی داره ک با کنکور برم مثلا پیام نور یا بدون کنکور .چون ...

عزیزم وقتی تاپیک زدی من اشتباه زده بودم مهلت انتخاب رشته تا چهارشنبه هست گفتم یه موقع با اشتباه من مشکلی براتون پیش نیاد مهلت انتخاب رشته تا شنبه هست یعنی دو روز دیگه مهلت داری... ببخشید بابت اشتباه و موفق باشی

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز