2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای دانشگاه دولتی تا چ رتبه ای باشه میشه؟

بستگی به رشته ت داره و به اینکه کدوم دانشگاه دولتی؟ من رشته م ریاضی بود حدود 9 سال پیش کنکور دادم. اون موقع بومی سازی کرده بودن به این معنی که شانس قبولی هر فرد در دانشگاه محل سکونت خودش بالاتر از جاهای دیگه ست. نمی دونم این الانم هست یا نه. من با 9000 مهندسی شبانه دولتی قبول شدم اون زمان تو شهر خودم. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

می تونی بری پیش مشاور؟

قبلا خود سنجش ی امکان گذاشته بود رتبت رو وارد میکردی براساس قبولی های سال قبل می گفت حدودا چه رشته هایی قبول میشی اگه الانم هست استفاده کن خوبه

با احمق ها بحث نمیکنم   
انسانی  

عزیزم خواهر زادم امسال کنکور داده و تا حدودی آشنایی دارم ... رتبه در سهمیه مهمه ... انتخاب رشته هم از ساعت ۴ امروز شروع شده و تا چهارشنبه هفته آینده وقت داری انتخاب رشته کنی .... سنجش انتخاب رشته مجازی گزاشته توی سایت سنجش که میزنه براساس رتبه و کارنامه ات  طبق سال گذشته چه رشته هابی و چه دانشگاه هایی میاری ... انشاالله موفق باشی 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
عزیزم خواهر زادم امسال کنکور داده و تا حدودی آشنایی دارم ... رتبه در سهمیه مهمه ... انتخاب رشته هم ا ...

عزیزم ی سوال داشتم.اگه دولتی قبول نشم پس چ فرقی داره ک با کنکور برم مثلا پیام نور یا بدون کنکور .چون بدون کنکور هم همه دانشگاه ها قبول میکنن

نگا اونی که نوشته رتبه کل بی سهمیه و هیچ یه.اون یکی با سهمیه س.همون بالا معلوم کرده کدوم دانشگاه ها مجازی.بعدشم سایت سازمان سنجش الان سامانه انتخاب رشته مجازی داره رشته ها و شهرارو مشخص کن خودش میگه کجاها قبولی.اگه اینو نخواستی برو سایت کانون خودش سامانه انتخاب رشته داره فقط رتبه تو بزن اوکیه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
عزیزم ی سوال داشتم.اگه دولتی قبول نشم پس چ فرقی داره ک با کنکور برم مثلا پیام نور یا بدون کنکور .چون ...

عزیزم بدون کنکور همه ی رشته ها رو نداره . شهریه فراگیر هم فکر کنم یکم بالاتره .... شما انتخاب رشته کن شاید امسال انصرافی زیاد باشه و همون دولتی قبول بشی نشدی هم بری پیام نور هر رشته ای میخوای و نخوای تازه طرح فراگیر شرکت کنی و آزمون فراگیر بدی 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
نگا اونی که نوشته رتبه کل بی سهمیه و هیچ یه.اون یکی با سهمیه س.همون بالا معلوم کرده کدوم دانشگاه ها ...

مجازی پردیس خودگردان مازاد و غیر انتفاعی و پیام نورو تمامی دوره ها مجاز شدم.روزانه نوبت دوم غیر مجاز.فرهنگیان غیر مجاز

این پردیس چ جور دانشگاهیه!؟از پیام نور بهتره؟؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز