2777
2789
عنوان

سزارینی های بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 31 پست
لخته های خون باید از رحم خارج بشه. وگرنه عفونت های شدید ایجاد می کنه. و اینکه رحم تقریبا ۵۰۰ برابر ...

عزیزم من سزارین اولم بی حسی بود و فشار دادن سزارین دومم بیهوشی بود و وقتی فشار دادن به نظرم دردش هیچ فرقی با بی حسی نداره. یعنی زیاد هست درد اما حداکثر یه دیقه اس و قابل تحمله نترس

شده خاطره هات آرزوت شه؟
جاریم خودش بیهوشی بوده همش به من میگه بیهوشیو انتخاب کن این اشتباهو نکنی که بی حسیو انتخاب کنی ها&nb ...

منم تجربه بی هوشی دارم. واقعا خوبه. تنها بدیش ممکنه این باشه که موقع به هوش اومدن به صورت نا خود اگاه ممکنه کلمات زشت و زننده به کار ببری و ابرو ریزی بشه.

اونم که من وقت عادیم از این کلمات استفاده نمی کنم و کلا بدم میاد.

وقتی هم به هوش اومدم فقط اسم همسرمو صدا می زدم. اونقدر اسمشو ناخوداگاه میگفتم که کادر اتاق ریکاوری، رفتن همسرمو صدا زدن اجازه دادن بیاد باهام صحبت کنه. دستمو گرفت در حالیکه اشک تو چشمش حلقه زده بود. من در مورد سلامت بچه ازش پرسیدم و واقعا یکی از بهترین و رمانتیک ترین خاطرات زندگیم شد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لحظه فشار میدن یا چند دقیقه؟؟  میشه وقتی بیهوشیم فشار بدن؟؟

زایمان اولم تو بیهوشی فشار داده بودن. اصلا نمیدونم چه مدت طول میکشه و چقد درد داره. اصلا متوجه نشده بودم. فک می کردم کلا فشار ندادن. ولی بعد ها همه گفتن امکان نداره فشار نداده باشن. تو بی هوش بودی نفهمیدی.

من سزارین با بیحسی بودم  آوردنم تو بخش فشار دادن هیچی نفهمیدم هیچی فقط یه لحظه پریدن خون رو دیدم تازه فهمیدن دارن فشار میدن بعد زیرمو تمیز کردن عوض کردن پد هامو؛رومو کشیدن رفتن دکتیر بیهوشی گفت تا دوازده ساعت سرتو تکون نده بابش زیر سرت تذار بلند حرف نزن هیچیت نمیشه واقعا نشد دوساله ونیمه زایمان کردم اصلا درد و مشکلی ندارم خود زایمانمم فوق العاده بود اصلا و ابدا درد نداشتم فکر نمیکردم انقدر راحت باشه 

خانوما شما سزارین با بی حسی شدین کمر درد ندارین؟ کمر درد امون منو بریده اخه😢

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

من بی حسی بودم

اصلا هم فشار ندادن

البته یکم خوابیدم تو ریکاوری شاید اون موقع فشار دادن و نفهمیدم😆

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊