2777
2789
عنوان

هفته ۳۵ وزن نینیتون چقدر بود ؟؟؟؟

268 بازدید | 35 پست

من هفته ۳۵ سونو دارم خیلی میترسم کم باشه ..اخه این سری ک رفتم دکتر برعکس هفته های پیش اصلا وزن اضافه نکرده بودم ..حتما بچه هم وزن نگرفته دیگه😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ربطی نداره

بچه رشدشو میکنه

من اخرین سونو هفته ۳۰‌دخترم ۱۴۰۰ بود تولد ۳۰۵۰

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره بچه رشدشو میکنه من اخرین سونو هفته ۳۰‌دخترم ۱۴۰۰ بود تولد ۳۰۵۰

جدی؟؟؟ من فکر کردم اگه وزنم زیاد نشه یعنی بچه هم رشد نکروه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
چه ربطی به بچه داره؟ من هفته 33. کلا 4 کیلو اضافه کردم. تو هفته 31 هم وزن بچم 2 کیلو بود. 

وای چقد خوب ..خیالم راحت شد 

از دکتر می پرسیدی خب .من همیشه می پرسم .به نظرم نگران نباش رشد کرده

ازش پرسیدم گف ن مشکلی نیس سایز رحمت بزرگ شده

جدی؟؟؟ من فکر کردم اگه وزنم زیاد نشه یعنی بچه هم رشد نکروه

دکتر از روی شکمت بهت میگه منم ماه پیش وزن اضافه نکردم ولی دکترم گفت اندازه شکمت خوبه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من 27 هفته و یک روز وزنش رو زده بود 907 گرم. خوبه بنظرتون؟

فک کنم خوبه ..من ۲۹ هفته ۱۳۰۰ بود تقریبا

دکتر از روی شکمت بهت میگه منم ماه پیش وزن اضافه نکردم ولی دکترم گفت اندازه شکمت خوبه

اره ب منم از روی شکمم گف خوبه