2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دكتر بايد ام أر اي بدّي اون درد هم درد سياتيكه منم متاسفانه همينجوري بودم ام أر اي دادم مهره ٤ و٥ مشكل داره ميزنه به پا بايد استراحت كني برو دكتر كه داروهم بده ورزش و كمربند هم احتمالا بهت بده به من كه داد دكتر

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
احتمال زیاد دیسک کمرت بیرون زده منم همینجوریم دیر تا حالا بازم کمرم فلجم کرده انداخته گوشه خونه

علایم دیسک کمر چیه منم از دیروز شدید کمردرد دارم بعد درد میزنه به زانوی راستم البته درد وسط کمرم نیست سمت راسته ممکنه دیسک باشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
علایم دیسک کمر چیه منم از دیروز شدید کمردرد دارم بعد درد میزنه به زانوی راستم البته درد وسط کمرم نیس ...

ببین دیسک گاهی هیچ علائمی از خودش نشون نمیده

ولی دکترا میگن دردی که یه سمت کمر باشه و معمولا به یکی از پاها میزنه دیسکه

دیسک به این راحتیا نیی...

بعدش میگم نمیخوام برم دکتر همه میگن عمل لازمه 

بعدش دوستان من شنیدم جکوزی پوست بد چروک میکنه خانم ها نرین اگر کمتر از 50 سال دارید

ماساژ موثره برم؟

برو دكتر بايد ام أر اي بدّي اون درد هم درد سياتيكه منم متاسفانه همينجوري بودم ام أر اي دادم مهره ٤ و ...

منم مهره پنجم زده بیرون و دیسک داره

ولی چندتا دکتر که رفتم گفتن مشکلی ایجاد نمیکنه و دیسک خفیفه

ببین دیسک گاهی هیچ علائمی از خودش نشون نمیده ولی دکترا میگن دردی که یه سمت کمر باشه و معمولا به یکی ...

من خالم میره طب سوزنی میگه دکترش گفته بیشتر مردم ایران مادر زادی لگنشون یا لقه یا انحراف داره و بخاطر اینه که کمرشون درد میگیره  

میترسم برم ببینه بعد بخواد رگ بندازه سرجاش 

خالم رفته بود سلامت غرب تو اکباتان

دیسک به این راحتیا نیی... بعدش میگم نمیخوام برم دکتر همه میگن عمل لازمه  بعدش دوستان من شنیدم ...

ببین من مدت یکساله درد در ناحیه پایین کمرم دارم سمت چپ گاهی به پای چپم میزنه

دیروز چهارمین دکتری بود که رفتم پیشش

نه دارو نه ماساژ نه ورزش هیچی خوبم نکرد و ذره ای از دردم کم نکرد

هفته ی پیش رفتم دکتر مغز و اعصاب گفت فقط آب درمانی جواب میده اونم آب گرم

یعنی من بعد از یکسال یک روز بدون درد داشتم 

تاثیری که آب درمانی روی من داشت هیچیز دیگه ای نداشت

بعد کی گفته پوست رو چروک میکنه!!!پیرزنی که مربی شنا بود گفت بیش از۲۰ساله شنا میکنم،پوستش از من که نوه ش بودم صاف تر بود

فقط گفت بیشتر از ۱۰دقیقه تو آب گرم نمونید،فشار خونتون میره بالا

دیسک به این راحتیا نیی... بعدش میگم نمیخوام برم دکتر همه میگن عمل لازمه  بعدش دوستان من شنیدم ...

اره عزیزم برو ماساژ شاید فقط یه گرفتگی عضله ساده باشه یه ماساژ برو ببین خوب میشی یا نه هانا اسپا از بیوتی تایم اگر رزرو کنی ۱۰ درصد تخفیف داره

Beautytime.ir