2777
2789
من خالم میره طب سوزنی میگه دکترش گفته بیشتر مردم ایران مادر زادی لگنشون یا لقه یا انحراف داره و بخاط ...

بله دقیقا مشکل منم لگنم هست

دکترای ارتوپد که تشخیص ندادن

ولی مغزو اعصاب گفت التهاب لگن ساکروایلیاک 

فعلا یک ماه باید برم آب درمانی ببینم خوب میشه یانه

میخوام یه تشت بزرگ بزرگ بخرم تو خونه آب درمانی کنم بهتر از استخر و جکوزیه

یکماهه دیگه حتی نمیتونم بشینم درد دنبالچه هم اضاف شد به درد لگنم😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله دقیقا مشکل منم لگنم هست دکترای ارتوپد که تشخیص ندادن ولی مغزو اعصاب گفت التهاب لگن ساکروایلیاک ...

ببین برو مرکز سلامت غرب اونجا دکتر طب سنتی ببین لگنتو تو که همه جا رفتی اینم برو شایید بندازه سرجاش راحت شی

ببین برو مرکز سلامت غرب اونجا دکتر طب سنتی ببین لگنتو تو که همه جا رفتی اینم برو شایید بندازه سرجاش ...

من خوزستانم،

حالا یکماه استراحت و آب درمانی میکنم

اگر خوب نشدم میرم تهران

میترسم از اینکه دستکاری کنن یا بگن جا بندازن

از تزریق هم خیلی میترسم

خدا کنه خوب بشم کار به اونجا نکشه

من خوزستانم، حالا یکماه استراحت و آب درمانی میکنم اگر خوب نشدم میرم تهران میترسم از اینکه دستکاری ...

ایشالله عزیزم حالا من کاری کردم نتیجه داد بهت میگم  

تو دردت شبیه درد منه چه اقداماتی کردی؟

خدا نکنه مثل من باشی من تمامی راه هارو رفتم و در نهایت عمل کردم خوب بودم الان دو روزه نمیدونم باد کولر خورده چیشده که سمت چپم خیلی درد میکنه

خدا نکنه مثل من باشی من تمامی راه هارو رفتم و در نهایت عمل کردم خوب بودم الان دو روزه نمیدونم باد کو ...

وای نگو

منم همش دکتر میرم و هیچکدوم دردمو درست تشخیص نداد و دردم کم نشده

فقط آب درمانی که دوبار رفتم هر بار که میرم چندساعتی درد ندارم و آرومم

رگ ب رگ نیست دیسک میزنه ی سیاتیکت برو دکتر دارو بده بهت استراحت کن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

سلام عزیزم شما درد مفصل ساکروایلیاکتون درمان شد من مشکل مشابه شما رو دارم

سلام دوست عزیز مفصل شما خوب شد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
سلام دوست عزیز مفصل شما خوب شد

سلام عزیزم،من ام آر آی لگن دادم و مشخص شد مفصل ساکرو ایلیاک  التهاب داره و من رو ارجاع دادن به دکتر روماتولوژی در ادامه تشخیص روماتیسم دادن برام و در حال حاضر دارم دارو مصرف میکنم و کمی بهترم اما هنوز کامل خوب نشدم ،اگر مشکل پسوریازیس دارین در  کنار التهاب مفصل ساکروایلیاک حتما به دکتر روماتولوژی مراجعه کنید