بهشته1397 مدیر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 عنوان بیکاری | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست بچه ها بیاین لطفا برای بیکاری همه به خصوص بابام که بیکار هست دعا کنیم ما هیچ گونه منبع درامد نداریم متأسفانه التماس دعا من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست! 1397/05/15 | 14:12 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 اها موفق باشی عزیزم چرا انصراف دادی البته اگ دوس داری ج بده تهران نیستی؟ چطور مگه برای شهر میگم ؟چون ریاضی داشت نمی تونستم واحدها رو پاس کنم من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
سرگل7 عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8718 اگه بتونه پرستاری از سالمند رو انجام بدن حقوقشون خوبهبرین این موسسات خدمات پرستاریخیلی ها پرستار آقا میخوان واسه سالمند آقا یا واسه مردایی که آلزایمر دارن یا معلولیت جسمی دارن بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 چطور مگه برای شهر میگم ؟چون ریاضی داشت نمی تونستم واحدها رو پاس کنم هی رد میشدم من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
من_پیش_از_تو عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 1237 چطور مگه برای شهر میگم ؟چون ریاضی داشت نمی تونستم واحدها رو پاس کنم نه برای کار گفتماها عزیزم به هرحال بهپرین ارزوها رو برات دارم ایشالله هم خودت هم پدرت موفق باشید☺️😘
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 اگه بتونه پرستاری از سالمند رو انجام بدن حقوقشون خوبه برین این موسسات خدمات پرستاری خیلی ها پرستار ... ثبت نام کرده من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 نه برای کار گفتم اها عزیزم به هرحال بهپرین ارزوها رو برات دارم ایشالله هم خودت هم پدرت موفق باشید☺️ ... کاری سراغ داری عزیزم من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
سرگل7 عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8718 الان شرایطی نیست که فقط یه نفر کار کنه و زندگی بچرخهخیلی سخته فشار رو یه نفرشما بچه ها هم باید کمک کنین یه شغل های موقت پرستاری از کودک شغل خوبیه بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
گلایول_خانوم عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 1180 عزیزم ایشالا از یه جایی آشنایی یه کار پیدا بشه زودتر براشون...چون راننده هم بودن نمیتونن الان راننده سواری بشن مث آژانس و اسنپِ...
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 عزیزم ایشالا از یه جایی آشنایی یه کار پیدا بشه زودتر براشون... چون راننده هم بودن نمیتونن الان رانن ... چه جوریه چرا نمی تونن؟ من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
نرمیین۷۶ عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 4147 عزیزم انشالله مشکلتون زودتر حل شه من دوهفته س بیکازم. شب و روزم شده گریه حسابدار بودی؟
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 حسابدار بودی؟ نه من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 نه ولی کارو زود یاد می گیرم شما کدوم شهری؟ من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 سلامان شالله همه بیکارا و هم پدر شما به زودی صاحب شغل خوب میشن به حق خانوم فاطمه زهرا(س) صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
بهشته1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 783 سلام ان شالله همه بیکارا و هم پدر شما به زودی صاحب شغل خوب میشن به حق خانوم فاطمه زهرا(س) انشاالله من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
sep1307 عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 465 عزیزم اگه شرایط خودت خاهر برادرت طوریهدکه بتونید کار کنید بهتر نیست یکم کمک پدرت کنید و شاغل بشید کمک خرج خانواده