2789
عنوان

بیکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست
اها موفق باشی عزیزم چرا انصراف دادی  البته اگ دوس داری ج بده  تهران نیستی؟

چطور مگه برای شهر میگم ؟چون ریاضی داشت نمی تونستم واحدها رو پاس کنم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

اگه بتونه پرستاری از سالمند رو انجام بدن حقوقشون خوبه

برین این موسسات خدمات پرستاری

خیلی ها پرستار آقا میخوان واسه سالمند آقا یا واسه مردایی که آلزایمر دارن یا معلولیت جسمی دارن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور مگه برای شهر میگم ؟چون ریاضی داشت نمی تونستم واحدها رو پاس کنم

هی رد میشدم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
اگه بتونه پرستاری از سالمند رو انجام بدن حقوقشون خوبه برین این موسسات خدمات پرستاری خیلی ها پرستار ...

ثبت نام کرده

نه برای کار گفتم اها عزیزم به هرحال بهپرین ارزوها رو برات دارم ایشالله هم خودت هم پدرت موفق باشید☺️ ...

کاری سراغ داری عزیزم

الان شرایطی نیست که فقط یه نفر کار کنه و زندگی بچرخه

خیلی سخته فشار رو یه نفر

شما بچه ها هم باید کمک کنین 

یه شغل های موقت پرستاری از کودک شغل خوبیه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
عزیزم ایشالا از یه جایی آشنایی یه کار پیدا بشه زودتر براشون... چون راننده هم بودن نمیتونن الان رانن ...

چه جوریه چرا نمی تونن؟

نه 

ولی کارو زود یاد می گیرم شما کدوم شهری؟

سلام

ان شالله همه بیکارا و هم پدر شما به زودی صاحب شغل خوب میشن به حق خانوم فاطمه زهرا(س)

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
سلام ان شالله همه بیکارا و هم پدر شما به زودی صاحب شغل خوب میشن به حق خانوم فاطمه زهرا(س)

انشاالله