2821
2789

خدا رو شکر

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ارزونتر میشه

تا سوال از رییس جمهور تو صحن مجلس باشه ارزونتر میشع

البته من شنیدم حتی یکنفر از لیست امید امضا نکرده سوال از رییس جمهورو و اگ کسی امصاشو برداره تعداد امضا کننده ها کم میشع و لعو میشه طرح سوال

ژاپن تسلیم شده بود که آمریکا بمب اتم رو انداخت ویتنامی ها قرارداد صلح رو امضا کرده بودن که آمریکا بمبارانشون کرد!قذافی تاسیسات اتمیش رو بار کشتی کرده و فرستاده بود آمریکا، که حمله کردن واونجوری کشتنش!شماکه به عالم غیب وامدادهای غیبی اعتقاد ندارید لااقل به  تجربه ها نگاه کنید

ایشالله ک ارزونتر شه

ما که جز دعا کاری از دستمون بر نمیاد😔

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

چیزی مشخص نیست . حدس و گمان زیاده.بستگی به سیاست گذاری های دولت داره. 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

والا ما بلاتكليف ترين مردم جهانيم

خودمونم نميدونيم چي خوشحالمون ميكنه 😐😐

اين همه ادم كه دلار طلا خريدن الان نشستن به دعا كه دوباره بره بالا

اخه واقعا نميفهمن كه بره بالا بايد ده ها برابر همون خرج زندكيشون كنن

تا نوك دماغشونو ميبينن

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
2790
2823
2791
2779
2792