2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا ما بلاتكليف ترين مردم جهانيم خودمونم نميدونيم چي خوشحالمون ميكنه 😐😐 اين همه ادم كه دلار طلا ...

چون همه فقط به فکر حرص و طمع و منافع خودشونن😔

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ای بابا خدا نگدره ازشون معلوم نیست چکار میکنن 

😑😑

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
ارزونتر میشه تا سوال از رییس جمهور تو صحن مجلس باشه ارزونتر میشع البته من شنیدم حتی یکنفر از لیست ...

اسمشو باید میذاشتن لیست ناامید،

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

من شنیدم قیمت واقعی دلار حدودای 8 تومنه. اون قیمت 11 تومن حبابه و قیمت 4 تومن هم هرگز واقعی نیست. اگه دلار بیاد 8 تومن قیمت طلا هم تقریبا واقعی میشه. ولی هرگز مثل سابق نمیشه 

وای پارسال خریدم گرمی ۱۱۳ ! شده ۲۸۰ !بعد میگیم خداروشکر 😢

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

فلفورجه ساده کیلویی ۳و نیم بوده الان شده کیلویی ۱۰ بعدش میشه ۶ میگیم خداروشکر 😊

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
منطورم کسایی ان که ۲۰۰تومن یهو  گرون کردن حالا هزار تومن هزار تومن ارزون میکننه

عزیزم یهو گرون نشده

دولت قیمت رو ثابت نگه داشته که اشتباه کرده. واقعیت رو خواسته انگار کنه

ارزونتر میشه تا سوال از رییس جمهور تو صحن مجلس باشه ارزونتر میشع البته من شنیدم حتی یکنفر از لیست ...

چه نماینده هایی ما داریم😏

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
وای پارسال خریدم گرمی ۱۱۳ ! شده ۲۸۰ !بعد میگیم خداروشکر 😢

پارسال چیه

من بهمن ماه خریدم گرمی 115 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢