2777
2789
عنوان

سفر سنگاپور ۹۷

2275 بازدید | 14 پست

سلام.کسی هست رفته باشه به بالی یا سنگاپور یا مالزی ؟ هزینه تور هر نفر چقدر میشه حدودا؟ بخواهیم بریم الان خوبه یا زمستون؟تور ترکیبی بهتره یا جدا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بالي نرفتم ولي مالزي و سنگاپور خوبه هزينشو با دلار الان نميدونم واقعا ولي سنگاپور كشور خيليييي گ ...

من خیلی دوست دارم برم سنگاپور یعنی برام آرزو شده.پرسیدم از آژانس خیلی گرون شد.میگه ۱۰ تومن هر نفر.من و شوهر و دخترم ۵ سالشه.واسه بچه چجور حساب میشه؟

من خیلی دوست دارم برم سنگاپور یعنی برام آرزو شده.پرسیدم از آژانس خیلی گرون شد.میگه ۱۰ تومن هر نفر.من ...

اگه كمتر ٢سال باشه هزينه نداره بيشتر از اون فكر كنم نصفه

هزينشو الان دقيق نميدونم عزيزم ولي توصيه ميكنم تور نريد فقط بليط رفت و برگشت بگيرين رفت ب مالزي برگشت از سنگاپور

از مالزي خودتون برين سنگاپور ارزوتر در مياد

من ٤-٥سال پيش رفتم اونموقع ي اب معدني تو سنگاپور ١١تومن بود!!

زبانتون خوبه؟تابحال كجاها رفتين؟يعني خوب ميتونين بدون تور از پس خودتون بربياين!؟

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
اگه كمتر ٢سال باشه هزينه نداره بيشتر از اون فكر كنم نصفه هزينشو الان دقيق نميدونم عزيزم ولي توصيه م ...

من هنوز جایی نرفتم ولی همسر رفته.زبان که با کمک گوشی گوشی.در حد رفع نیاز.واسه یه هفته موندن میگم

من هنوز جایی نرفتم ولی همسر رفته.زبان که با کمک گوشی گوشی.در حد رفع نیاز.واسه یه هفته موندن میگم

ايشون زبان بلدن؟كجا رفتن؟

اگه ميدوني سختتونه و زياد بلد نيستين با تور برين

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
من خیلی دوست دارم برم سنگاپور یعنی برام آرزو شده.پرسیدم از آژانس خیلی گرون شد.میگه ۱۰ تومن هر نفر.من ...

من سنگاپور و مالزي زندگي كردم هزينه ها بسيار بالا هست در سنگاپور و اكثرن براي خريد مايحتاج روزمره آخر هفته ها ميرفتن شهرمرزي جوهور مالزي. بهتون پيشنهاد ميدم تور مالزي سنگاپور بگيرين هردوشو بگردين سنگاپور رو دوتا سه روز وقت گردش بزارين. خريدتونم حتمن از مالزي انجام بدين. من خودم بودم حداكثر دو وز وقت ميگذاشتم براي جاهاي ديدنيش. كيفيت هتل ها به نسبت مالزي پايينتره چون قيمت گرونتري داره. اصلن اصلن فقط تور سنگاپور نگيرين هم خسته ميشين هم خريدتون گرون در مياد.

من سنگاپور و مالزي زندگي كردم هزينه ها بسيار بالا هست در سنگاپور و اكثرن براي خريد مايحتاج روزمره آخ ...

فدات بشم ممنون از راهنماییت.الانم که پرسیدم هزینه ها خیلی زیاد میشه تور هر نفر ۶ تومن.ولی به خدا آرزومه که برم شده برام یه شوق خاصی

فدات بشم ممنون از راهنماییت.الانم که پرسیدم هزینه ها خیلی زیاد میشه تور هر نفر ۶ تومن.ولی به خدا آرز ...

انشالله بشه بري هر زمان كه امكانش برات بود سال نوي چيني ها يا كريسمس زمان خوبي هست چون مراسم هاي قشنگي برگزار ميشه يعني بين هفته دوم دي تا هفته سوم بهمن تقريبا

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون تور گرفتم کانتراش خیلی پیگیر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   تور ارزون و خوب  26709011