2821
2789
عنوان

چالش عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 28 پست

عشق به نظر من دلتنگی و یه زخم عمیییق و همیشه تازه ، و یه گناه شیرین...

من به عشقم نرسیدم ادم تقریبا مذهبی هستم و از کارای بدم پشیمون میشم ولی از عاشق شدنم هییییچ وقت اگرم گناه بود خیییییلی شیرین بود😞😞

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از نطر من عشق ینی 

همراه هم 

ینی وقتی یکی باهات حرف میزنه دلت قرص بشه

دلت یجوری بشه

وقتی میگه درس میشه کلا بیخیال ناامیدی میشی

ینی وقتی خسته ست دردی داره تو هم تو دلت ناراحت باشی

وقتی مریصه خونه بیحال باشه و رمق کاری نداشته باشی

ینی وفتی خونست حتی حوصله ناهار شام درس کردن نداشته باشی

فقط دلت میحاد پیشش بشینی 

و ارامشییی ک بهت میده مهمترین چیز یه عشقه 

خدایا شکرت ک عاشقم کردی

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
نری ها ابنا فرصت طلبن سینه خیز هم کارشونو میکنن

خخخ اتفاقا جمله ی اخرمو بهش گفتم  یه چشمشو نیمه باز کرد لبا خشک صدا از ته چاه درمیاد مبگه موردی نیس من پایم....بابا فوتش کنی میخوره زمین از بس گیج میزنه

خخخ اتفاقا جمله ی اخرمو بهش گفتم  یه چشمشو نیمه باز کرد لبا خشک صدا از ته چاه درمیاد مبگه موردی ...

مگه چی خورده که اینجوریه؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

والا اخرین باری که کسی بهم گفت عاشقتم یعد چندسال منو ول کرد رفت دختر پولدار گرفت😑😑😑😑

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢