2777
2789
عنوان

چالش عشق

600 بازدید | 28 پست

نمی دونم چرا چند روزه می خوام این تایپکو بزنم نمی شه 

به نظرتون عشق چیست ؟؟

ورود افراد باهوش و با مزه هم ..؟؟😊😊😊

چه کنم زیاد مهربانم ممنوع نیست

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشق اینه ک هر لحظه و جا بفکرش باشی

همش اون بیاد جلو چشمت

هرچی بشه پشتت باشه

باورت کنه

وقتی زمین میخوری دستت و بگیره

خوشحالیت خوشحالیش باشه

غمت غمش

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 

چون ممنوع نیست اومدم. 

آی عم باهوش و بامزه وری وری خیلی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

عشق نهيب دو نگاهه تأثير پياله ي شرابه عشق تمناي دو قلبه 😐😐😐شعر شو زياد بلد نيستم ولي ميدونم يكي از ايناس سلاااااام خانم چالشيان😬😬😬😬

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود

عشق فقط میتونه خستگیای همسرم باشه بعد از۱۴-15 ساعت کار روزانه...و اینکه شبا که میاد،آثار خستگی تو چهره اش نمایانه اما بازم خداروشکر میکنه و به من انرژی مثبت میده...اینا همش بوی عشق میده😍عشق وقتیه که کف پاشو که بشدت درد میکنه،ماساژ میدم و اون با محبت نگام میکنه و ازم تشکر میکنه💜😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
ای وای مواظبش باش چرا گذاشتی آب انارو زرشکو باهم بخوره؟؟؟؟

دیونس بابا....طبع خیلی گرمی داره برگشت گف اینا رو من اثر نداره و هم اینا رو میخورم هم شب در خدمتتم خانومم...

الان عین چی پخشه رو زمین...حالا حال میده بری بگی پاشو درخدمتم باش اقایی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز