2777
2789
عنوان

درد زیربغل

23026 بازدید | 34 پست

ببخشید خانوما ی مدتی بود زیر بغلم میسوخت بعد با لمس یچیزی اندازه لوبیا حس میکردم

از سرشب گفتم ببینم هنوز هست یا ن یکم دستکاریش کردم فشارش دادم الان خیلی درد گرفته حتی وقتی دستش نمیزنم

اینم بگم سطحی و نرمه ینی انگار رو پوستمه ولی بازم مطمعن نیستم 

اونایی ک غدد لنفاویشون مشکل داشته چجوری بوده دردشون؟؟؟

بنظرتون یه جوشه یا جدی تره؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غده لنفاویت بزرگ شده احتمالا توی بدنت دچار عفونت شدی انشاءالله چیزی نیست ولی یا پیش متخصص غدد برو یا متخصص عفونی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

من جاریم غدد لنفاوی پشت گوشش بزرگ شده ظاهرا خیلی درد داره البته اون سرطان داشت که خدا رو شکر خوب شد ولی دارو مصرف میکنه

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
غدد لنفاوی مگه عمیق نیست؟؟؟این روی پوستمه یکمم قرمزه

سطحی نیست ولی کاملا قابل لمس هست من دخترم بخاطر مشکلش غدد لنفاوی زیر بغلش بزرگ شده بود من با دست میگرفتمش ولی خوب زیر پوست بود 

اون موقع دخترم 2ساله بود