2777
2789
عنوان

درد زیربغل

| مشاهده متن کامل بحث + 23026 بازدید | 34 پست

غدد لنفاویه 

باید بری پیش متخصص عفونی یا متخصص غددلنفاوی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرا؟؟

من دکتر برا دخترم عکس نوشت بعد از روی عکس گفت خدا رو شکر چیزی نیست و بخاطر عفونتی که توی بدنش هست اینا بزرگ شده

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقده برا چیزای مختلف رفتم دکتر ک خسته شدم گاهی اوقات حس میکنم بدنم خیلی پیره از بس همه چیش هست

شاید مشکل اضطراب واسترس داری  و دچار فشار روانی زیادی هستی اگه میتونی پیش روانپزشک و روانشناس برو ان شا الله بهبود پیدا میکنی مطمئنا چیزی نیست ولی برای احتیاط دکتر برو

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من جاریم غدد لنفاوی پشت گوشش بزرگ شده ظاهرا خیلی درد داره البته اون سرطان داشت که خدا رو شکر خوب شد ...

خدا جاریتونو شفا بدهد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرا؟؟

چون بعضی ازغده ها ،مخصوصا اطراف گوش عفونیه وباقرص رفع میشه امادکترا الکی مینویسن تیکه برداری

دخترخاله ام براش پیش اومد،دکتر گفته بود باید تیکه برداری بشه تا مطمئن بشم که سرطان نیست

دکترش رو عوض کرد ،دکترجدید بهش گفت لازم نیست عفونیه وبا قرص رفع  میشه ،که همینطورهم شد

قابل درمانه؟؟

آره نگران نباش کلا غدد لنفاوی وقتی عفونت توی بدن زیاد میشه بزرگ میشن باید منشا عفونت پیدا بشه با درمان اون اینا هم به حالت عادی برمیگردن

انشاءالله که جوش هست نگران نباش ولی پیگیری کن

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
خدا جاریتونو شفا بدهد

ممنون عزیزم سرطان تیروئید داشت کامل تیروئید رو برداشتن فقط باید سالی دوبار اسکن کنه که خدای نکرده دوباره ریشه نزنه

من ی بار عفونت داشتم ی پشه نیشم زده بود

غدد لنفاوی بزرگ شده بودن

زیر بغلم درد میکرد بدون اینکه دست بزنم حتی

و اندازه ی گردو زیر بغل احساس میکردم ک حرکتم میکرد 

خلاصه رفتم دکتر گفت عفونته دارو خوردم خوب شدم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
غدد لنفاوی مگه عمیق نیست؟؟؟این روی پوستمه یکمم قرمزه

بعدم مال من سونو دادم دکتر گفت یا عفونته یا غدد لنفاوی چرک خشک کن داد گفت اگه کوچیک شد که هیچ اگه نه بده جراح عمومی برداره ولی خداروشکر دارو خوردم داره کوچیک میشه ولی اگه درد میکنه عفونته ببین ژیلت کثیف نزدی مام زیر بغل سرما خوردگی و عفونت گوش و اینا میتونه از علتاش باشه ولی چرک خشک کن بخوری خوب میشه ولی حتما دکتر برو

غدد لنفاوی مگه عمیق نیست؟؟؟این روی پوستمه یکمم قرمزه

عزیزم من زیر بغلم ورم کرده بود رفتم سونو گفت دوتا از غدد لنفاوت بزرگ شدن  البته من درد نداشت بعد شیش ماه دوباره سونو دتدم خوب شده ولی هنوز ورمه هست

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه