2777
2789

ب هر چی فک کنی جذبش کردی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهن انسان خیلی قوی هست هر فرکانسی بهش بدی دریافت میکنه و بعد از دریافت محقق میشه 

قانون جذب هم براساس این قدرت در حال فعالیت هست به انچه فکر کنی درونی برایت اتفاق میفته 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ب هر چی فک کنی جذبش کردی 

لایک به امضات عزیزم.دقیقا همینه هرکسی خودش به خودش احترام بزاره دیگرانم یاد میگرن که شما قابل احترامی 😘😘😘

ناراحت نشی خوشگل خانم املای قائل اینطوری 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 

الان همه میگن به یه چیزی زیاد فکر کنی جذبت میشه ، این همه داستان نیست ، اول یه چیزی رو که بهش علاقه داری باید از ته دل بخوای برا اینکه تا ته دلی نباشه تو ناخودآگاهت نمیره ، بعد برا رسیدن بهش قدم های درست و عاقلانه بردار ولی اصرار نکن یعنی سمج و آویزون نشو که خدایا چرا نمیشه و این چیزا چون برعکس ازت فرار میکنه ،بذا رها باشه تا به اختیار خودش آزادانه روزگار به سمت تو بیاره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
برعکس  هر چیو توی رویام خواستم ازم دور شده😂😂😂

عزیز رویا چی بوده مریض نشدن 

ذهن مریضی رو دریافت میکنه 

رویای مثبت داشته باش بدون ترس باز تجربه کن 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

تو گوگل سرچ کن کتاب ارتباط با فرشتگان بخون همه چیز میفهمی منم تازه آشنا شدم عمیقا قبلا خیلی سطحی میدونستم 

فعلا نتیجه ای نگرفتم 😍انشالله که بگیرم 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
از ته دل بخوایم ینی چی چجوری

ببین وقتی اراده میکنی که به چیزی رو میخوای فرق نداره با اون که نا خودآگاه ذوق داری داشته باشی ؟! مثلا من رشته معماری رو خیلی ذوق دارم برم ولی بابام میگه نه الان بهتره بری پزشکی ، برای پزشکی باید خودمو مجاب کنم حس بگیرم ولی برای معماری چون تو ذاتمه هنر ، ناخودآگاه کشش دارم سمتش 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
لایک به امضات عزیزم.دقیقا همینه هرکسی خودش به خودش احترام بزاره دیگرانم یاد میگرن که شما قابل احترام ...

اره چند نفر گفتن قائل و درست کن حوصلم نذاشته الان درستش میکنم 😁

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
چطور یعنی؟؟؟؟

کتابهای لویر هی رو دانلود کن یا گوش کن یا بخون 

خیلی خوب توضیح داده

ذهن انسان خیلی قوی هست هر فرکانسی بهش بدی دریافت میکنه و بعد از دریافت محقق میشه  قانون جذب هم ...

والا پس چرا من درمورد هرچیزی خیلی مطمین حرف زدم برعکس شده 

😢

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏