2777
2789
عنوان

ازماييش بتا

120 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من امروز ازمايش دادم ٦روز از پريوديم گذشته بود بتام ٩٨بود.. دكتر گفت مشكوكه بايد ٣روز صبر كني  شايد پريود شي 😭😭 يعني چي؟ 

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊

وا چ ربطی داره!!!!الکی استرس نده ب خودت رعایت کن بعضی نکاتو احتمالا لقاحت دیر تشکیل شده ۲ روز دیگ دوباره تکرار کن مطمعن باش میره بالاتر

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا چرت گفته دکتره 

بعد دوروز ازمایش بده حتما دوبرابرشده مطمئن باش بیخودی هم استرس نده به خودت که ضرر داره

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

وا برای منم دقیقا شش یا هفت روز بعد موعدم ۹۸بودش خداروشکر الانم هفته ۲۸ام😊اصلا استرس نگیر مامانی مبارکتون باشه ان‌شاءالله بارداری خوبی رو سپری کنی عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم اصلا نگران نباش من با یک روز تاخیر بتام 54 بود خدارو شکر هفته ی بعدش ساک بارداریم دیده شد

منم.خیلی میترسیدم

خدایا دستم به اسمانت نمیرسد اما....من یقین دارم که رحمت تو به تمام زمین میرسد.دوست دارم خداجوونم 
عزیزم اصلا نگران نباش من با یک روز تاخیر بتام 54 بود خدارو شکر هفته ی بعدش ساک بارداریم دیده شد منم ...

اميدوارم براي منم اين اتفاق بيوفته.. 🙏🏻🙏🏻

واي فداي شما ك انقدر دلگرمي بهم داديد..  بچه ها اخه من لك بيني هم دارم .. ميترسم شروع پريوديم ...

بتا که بالا بره لکه بینیت هم قطع میشه نگران نباش مامانی 

برام دعا کن عزیزم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

بچه ها دو روز از اون ٣ روزي كه دكتر گفت بايد صبر كني بعد دوباره ازمايش بدي گذشت.. امروز رفتم wc يكم خونريزي داشتم خيلي كم بود و قطع شد.. به نظرتون يعني پريود شدم؟  يعني باردار نيستم.. واي دارم ديوونه ميشم ديگه.. 😭😭😭