2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم قبول کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 43 پست
وااای من تازه متوجه شدم پول مکه مامان باباتو گرفتی دادی به شوهرت     خودت مقصری پس نباید ...

نگوووو عذاب وجدان گرفتم😢😢

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مامانمینا پول و میخوان بابات زنگ بزنه بگه داماد جان شنیدم ارث بهت رسیده بده ما لازم داریم ا ...

جررررررررم😂😂😂😂😂

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
معامله شده 😐

خوب شده باشه بی تعارف بگو بعدم مقابل جبهه بگیره بهتره تا یه موقع یک عمر خدایی نکرده عذاب وجدان بگیری که چرا من  این فرصتا از پدر و مادرم گرفتم

خدایا همه را عاقبت به خیر کن 🤗
نگوووو عذاب وجدان گرفتم😢😢

عزیزم واقعا دختر آدم به فکرش نباشه چه انتظاری از داماد میره؟؟؟؟

آدم سنش که بالاتر میره مکه رفتن براش سخت تر میشه

واقعا اعمال حج سخته و جوون باشی بهتره

پارسال ارزون تر بود

خاله من امسال ۳۰تومن داد رفت پارسال ۲۰تومن بود

معلوم نیست سال دیگه چقدر بره روش

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

وااااا اخه تو که اخلاق شوهرتو میدونی چرا پول پدر مادرت رو گرفتی؟ از الان بهش بگو با خبر باشه تا به خودت بیای خونه رو معامله میکنه پولشم میده گناه دارن پدرو مادرت اول پول اونا رو بدین بعد هر کاری خواست بکنه 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
بگو مامانمینا پول و میخوان بابات زنگ بزنه بگه داماد جان شنیدم ارث بهت رسیده بده ما لازم داریم ا ...

دقیقااااااا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببخشین ولی چقدررر کوته فکری کردین آخه. همسرتون باید انقدر درک داشته باشه که خودش پس بده. اگر نداد 

به همسرت بگو که قرضشونو بدیم که بعدا هم لازم شد رومون بشه بگیریم. من ب جای شما باشم اگر همسرم اما و اگر بیاره طلاهامم شده میفروشم تا بفهمه نمک نشناسی یعنی چی.

عزیزم اگه شوهرت با پول حج مامان بابات میخواد برا مامانش خونه بگیره این پول خوردن نداره و آخرش ضررش میبینه تو فرض کن این وضعیت برعکس بود خانواده ی شوهرت چه واکنش منفی نشون میدادن😒 بیچاره مامان باباها وقتی پیر میشن هم از دست ما آرامش ندارن😭

🌃🏙